Palautteet

ASIAKASPALAUTTEITAElisan ja Mirjamin antama palaute Rovaniemellä 18.-19.11.2023 pidetystä retriitistä.

Palaute Sipoossa 21.9.2023 pidetystä retriitistä.

Sielunkipinä

Kokomekseni sielunkipinä meditaatiosta:

Ensin minun tulee hieman avata taustaa: Äitini tapasi kertoa tästä kokemuksesta kun olin vasta noin vuoden vanha. Normaalisti jokelsin kehdossa yläkerrassa, mutta yhtäkkiä tuli aivan hiiren hiljaista. Äitini tietenkin pelästyi hiljaisuutta ja ryntäsi katsomaan. Makasin katse kiinnittyneenä kattoon ja vilkutin jollekin näkymättömälle, olin iloinen kohtaamisesta. Tämän jälkeen rupesin keskustelemaan vierailijan kanssa jollain vieraalla kielellä mitä äitini ei tunnistanut.

Tapahtuman jälkeen myöhemmin kirjoitin aina kouluikäiseksi asti vasemmalta oikealle ja niin että kirjoitusta pystyi lukemaan ainoastaan peilin kautta.
Nyt vuosia myöhemmin Sielunkipinä meditaatiossa kohtasin saman vierailijan jonka olin viimeksi nähnyt 1-vuotiaana. Sieluni tunnisti hänet ja liikutuin ja helpotuksen tunne valtasi minut ❤️❤️ Tätäkään ei olisi ilman Mariannen meditaatiota tapahtunut ❤️✨
Kiitos!

Traumanpurku

Suuri suositus Mariannen traumanpurkuhoidolle!

Marianne johdattelit minut rummutuksin ja äänimaljoin lempeästi ihanaan olotilaan ja loit turvallisen tunteen. Äidillisillä otteilla johdatit minut niin hienosti, että uskalsin päästää irti kaikesta kivusta ja tuskasta kohdatessani traumoja menneisyydestäni ja kohtaamaan sisäisen lapseni.
Pystyin antamaan anteeksi itselleni ja muille.
Kiitos tuhannesti Marianne sinulle hoidosta, kaikesta siitä miten autoit minua päästämään irti kaikesta, mitä en ikinä olisi yksin pystynyt kohtaamaan, kun en edes tiennyt niiden olemassaolosta!
Kiitos sain uuden loppuelämän !

Nainen nimimerkillä Pikkutyttö

Traumanpurku

Kun tuntuu siltä, että pelkästään traumasta puhuminen ei auta, Mariannelta löytyy tehokkaampi keino hoitaa traumakokemuksia.
Parasta hoidossa oli Mariannen luoma turvallinen olo. Uskallat avautua, tunnet itsesi tervetulleeksi ja ymmärretyksi.
Trauman käsittely vaatii itseltäsi rohkeutta. Se hyppy traumamuistoon (vaikka kuinka kivulias se onkin) vapauttaa. Ja kun lähellä on ihminen, joka oikeasti välittää ja koko sydämeltä haluaa auttaa sinua, traumanpurku tuntuu oikealta ratkaisulta.
Sydämellinen vastaanotto, aurinkoinen energia ja unohtumaton kokemus. KIITOS 🙂

Natalie, 40 v.

Traumanpurku

Käännyin Mariannen puoleen, kun etsin epätoivoisena apua murrosikäisen tyttäreni itsetunto-ongelmiin, ja koulukiusaamisen aiheuttamaan kovaan ahdistukseen. Marianne otti meidät lempeästi vastaan ja traumapurkuhoidon jälkeisenä päivänä tuntui, kuin olisin saanut tyttäreni takaisin ❤️. Se kadonnut elämänilo, nauru ja sisukkuus näkyy tyttäressäni jälleen kuukausien poissaolon jälkeen. Kiitos Marianne sydämeni pohjasta, teet äärimmäisen tärkeää työtä ✨

Voimaviesti

🔥 Kiitos ihan mieletön idea ilahduttaa ihmisiä voimaannuttavilla viesteillä. Viesti tuntui halaukselta, mitä kaipasin juuri siinä hetkessä.

Voimaviesti

🔥 Ihan huikee, siis oli ihan nappiin toi viesti mun ystävälle… ja hän oli ihan otettu sun viestistä! ❤️🙏 KIITOS TUHANNESTI IHANA !!!
Haluan itselleni tilata myös voimaviestin!

Voimaviesti

🔥 Oon ollu aika yksinäinen tässä jonkin aikaa, kun sosiaalinen kanssakäyminen loppui työpaikan menetyksen myötä. Työkaverit oli iso osa omaa verkostoani ja nyt kaikki vaan lähti tahoilleen firman konkurssin myötä ja tajusin, ettei minulla ole ystäviä.
Kiitos kun tsemppasit minua vaikealla hetkellä. Kuuntelen viestisi joka aamu, että saisin hymyn kasvoilleni ja jaksaisin alkaa etsiä uutta opiskelu-ja tai työpaikkaa. Kiitos hymystä, mikä saa myös minut hymyilemään 😊👍

– Johanna 61v.

Sound Healing – Ryhmä-äänihoito

Lyhyellä varoitusajalla tuli kutsu ja lähtö äänimalja rentoutukseen. Tajusin, että tulinkin kunnon spektaakkeliin, jossa olikin paljon erilaisia soittimia.
Ryhmän mieletön energia loi turvallisen ilmapiirin vaikka lähes kaikki yli 20 ihmistä olivat minulle ja käsittääkseni myös toisilleen ennestään tuntemattomia. Tunsin silti olevani omieni joukossa ja Mariannen sanat ovella ”Näen sinut ja kuulen sinut” tuntui hyvältä. Noista sanoista tuli heti turvan tuntu, että voin olla juuri se, mikä olen.
Mariannen sanat jäivät soimaan päässäni ja olivat portti turvalliseen kokemukseen.

Sointukylpy useilla eri soittimilla resonoi ympäri kehoa eri puolilla ja oli omiaan rentouttamaan sielun, mielen ja kehon ja valmisteli avautumaan.
Sisäisen lapsen kohtaaminen oli niin hellyttävää ja herkistävää.
Sitten olikin vuorossa Pyhä Rapéh Seremonia halukkaille ja todellakin halusin kokea sen 🙏.
Pyysin intentiona, että saisin nähdä entisiä elämiä. Pitkään ajattelin, ettei niillä ole mitään merkitystä, mutta koin tämän kuitenkin itselleni tärkeäksi.
Minulla oli siunausta nähdä kolme eri elämää ja viimeisin oli niistä erittäin suurikokoisen, vahvan miehen elämä. Miehen, jolla oli sikaniska ja mustat pitkät hiukset. Tunsin nenässä sen miehen testosteronin hajun. Oma hiki alkoi haisemaan miesten hormooneilta.

Tämä kokemus oli tarpeen, sillä minut on kasvatettu ”kiltiksi tytöksi”, joten pääsin itseni pimeälle
puolelle ja näin pahuuden ja se oli vapauttava tunne.
Siltä mieheltä sain voimana tähän hetkeen henkiset pallit, jotka opastaa omiin rajoihin, omanarvontuntoon ja terveeseen itseni rakastamiseen.
Kiitos ihanasta illasta!

– Marjaana 60v.

Traumanpurku

Kiitos paljon Marianne ❤️ 🙏
Hoito oli vapauttava ja eheyttävä, join vettä ja olo oli raukea, nukuin kuin tukki ja nyt kevyenä ja onnellisena uuteen päivään, ISO KIITOS ❤️ 🙏 👍

– Johanna 61v.

Traumanpurku

Olen ihmeissäni, sillä en ole nukkunut näin vapautuneena pitkiin aikoihin. Ravistelu ja tapping-harjoitus tehosi minuun, kun olen jääräpää.
Sait hermostoni rentoutumaan ja unohdin vastustaa näkemään totuutta. Olen ihan liian kauan hyljännyt itseäni, sen tämä sinun hoito näytti minulle.
Tuntuu, että tuhat kiloa lähti harteilta painoa pois, että hengitän kevyemmin. Liikutun kun kirjoitan tätä, sillä onnenaalto kulkee lävitseni. Kerrankin itken ilosta. Kiitos niin paljon hoidosta, menee varmasti aikaa sulatellessani kaikkea, mitä näit elämästäni lukemalla kehoani.
Sydämeni voi nyt paremmin ja hymy on herkässä.
Vaistoni johdatti minut sinun luo. Olen kiitollinen myös itselleni, että kuuntelin vaistoani ❤️ Kiitos!

– Anna-Leena 49v.

Traumanpurku

Kiitos kiitos kiitos 🙏 aamulla kun heräsin oli tosi outo tunne. Sit tajusin että kuinka ihana oli aamulla herätä puhtain mielin, ettei tarttenu heti ressata mistään. Rupes kunnolla hymyilyttää kun en ensin tajunnu, miks on näin seesteinen olo 😅

– Veronica 27v.

Traumanpurku

Kiitos paljon hoidosta sekä kaikista ohjeista, katotaan miten alkaa sujumaa nyt tämän hoidon jälkeen 🥰 innolla odotan 🤩
Kiitos vielä kerran ja ihanaa päivää 🌼 🧡

– Heidi 36v.

Traumanpurku

”Siis kiitos sinulle, ikinä en oo sammunu näin syvään uneen, kuukahdin jo seiskan aikaan, kun tulin hoidosta kotiin! Olo on vieläkin tosi erilainen, hyvällä tavalla. Aamulla olin täynnä virtaa ja sain vihdoin siivottua koko vaatehuoneen. Tuntuu, että ikään kuin tulppa olisi poksahtanut pois vatsasta. Energiaa on kyllä niin paljon enemmän nyt. Ai niin ja pitkään vaivannut nilkkakipu on ruvennut parantumaan!”

– Nainen 32v.

Traumanpurku

”Moikka! Halusin vaa tulla kertomaan fiiliksiä mitä jäi hoidosta. Se päivä kun hoito oli, ni oli todella seesteinen ja mietteliäs. Oli hyvä olla siinä hetkessä.
Sitten joku prosessi alkoi, tuli kaikenlaisia fiiliksiä ja ajatuksia mitä hoito herätti. Tajusin, että nyt mulla on kaksi vaihtoehtoa, joko kääntää pää pois ja jatkaa entiseen malliin tai mennä noiden tunteiden läpi. Päätin, etten enää jatka vanhalla kaavalla, vaan kohtaan asiat, mitä eteen tulee.
Kaiken kaikkiaan positiivinen olo jäi hoidosta ja tuntuu, että mieluusti tulisin myös uudestaan, jotta saisin uutta voimaa käsitellä asioitani ja päästä mielenrauhaan.”

– Mies, 40v.

Traumanpurku

”Kiitos, tänään mulla oli tanssiesitys mihin en olis osallistunut ilman sun Satujumppia ja traumahoitoa. Oon saanu varmuutta ja rohkeutta!
Ja olen siitä niin kiitollinen.”

– Nainen 28v.

Traumanpurku

”Olen ollut hyvin masentunut lähes koko elämäni ajan. Nuoruuttani varjosti koulukiusaaminen, erilaisuuteni, yksinäisyys, toivottomuus, eristäytyminen ja mitättömyyden tunne.
Nyt oloni on mykistynyt ja jopa onnellinen. Olen saanut elämääni sellaista iloa, mitä en voinut unelmissakaan toivoa. Löysin itsestäni vihdoin hyviä asioita ja pystyn jo ihan vähän rakastamaan myös itseäni, kiitos elämänilosta.”

– Nainen 51v.

Ryhti66 Retriitit

-Uuden ajan jumalatar-
Tuntuu että hetken aikaa täytyy vielä kääntyä sisäänpäin ja kuunnella itseäni…
Viime viikot ovat olleet vahvaa irtipäästämistä ja itsensä kohtaamista.. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu..
Olin @ryhti66 retriitillä helmikuussa. Sain viettää erittäin voimakkaan ja rakkauden täyteisen vuorokauden. Haluan kiittää jokaista uskomatonta vetäjää koko sydämmestäni ja siitä kaikesta mitä teette. Annoitte avun ja turvan retriitillä kohdata itsensä ja traumansa.
Oma matkani siitä hetkestä kun retriittipaikan oven suljin, tähän hetkeen on ollut täynnä aitoja tunteita ja irtipäästöä. Itseni uudelleen ohjelmointia ja omien rajojen pohtimista.
Just nyt tässä hetkessä pysähdyn kiittämään itseäni ja universumia siitä, että sain mahdollisuuden tehdä tämän reissun itseeni, koska elämä on jatkuvaa oppimista.
Tunnen kuitenkin joka solullani, että paljosta on päästetty, joten nyt on vastaanottamisen aika on käsissäni. Jotain tosi ihanaa on tulossa, enkä aio seistä itseni tiellä enään.
Aion avata sydämmeni siis vastaanottamaan.
Uppoudun nyt omiin varjoihin ja syvyyksiin turvallisesti, kun sieltä nousen, jokainen soluni hehkuu entistä voimakkaammin valoa ja rakkautta.

– Julia, Rovaniemi

Ryhti66 Retriitit

”Marianne, se retriitin alku, kun kävit siunaamassa meidät, äiti maa isä taivas, sun katse, olit niin mun äärellä, silloin tunsin turvan ja mun oli niin turvallista antautua tälle kokemukselle. Olen mielettömän kiitollinen, että tämä kaikki tapahtui. Kiitos, kiitos, kiitos.”

– Katariina

Ryhti66 Retriitit

”Pakko vielä mainita niistä sun sanoista rakkauskylvyssä retriitillä. En oo ikinä, siis ikinä, kokenu mitään niin voimakasta. Se miten ne muurit murtu ja kaikki vaan räjähti ulos. Miten osasitkin sanoa just ne sanat mitä tarvitsin. Se voima ja rakkaus oli jotain sanoin kuvailematonta. Kiitos vielä.”

– Kaidi

Ryhti66 Retriitit

”Mä olen itse ollut yhdellä Mariannen päiväretriitillä ja lisäksi myös energiahoidossa. Molemmilla kerroilla käytiin kohtaamassa oma sisäinen lapsi, mikä on ollut mulle hyvin koskettava kokemus ja avannut kyynelkanavat. Tän jälkeen olo on ollut hyvin puhdistunut ja rentoutunut ja oon tuntenut vahvaa rauhan ja juurtumisen tunnetta. Se on ollut sanoinkuvailemattoman upeaa.”

– Nea Lundström

Ryhti66 Retriitit

”Tutustuin Marianneen viime vuonna, ja hänen energiansa teki heti vaikutuksen. Niin lempeä ja sydämellinen nainen. Ensimmäinen kohtaamisemme oli mielenosoituksessa, juuri ennen kuin olin astumassa eduskuntatalon portaille puhumaan parin tuhannen ihmisen eteen. Se kun näin Mariannen siinä nopeasti ja halattiin ja hän toivotti onnea puheeseen, antoi mulle valtavasti voimaa, eikä puhe jännittänyt enää niin paljoa. Ei tarvinnut miettiä kahta sekuntia kauempaa kun Marianne kysyi mua mukaan retriitilleen. Olin vaan heti että ”no todellakin!” Puhdistautumista, lepäämistä, iloa, vanhan purkamista, uudistumista ja oman itsen löytämistä ja sisäisen lapsen haavojen parantamista. Yes please!”

– Sofia Keitaanranta

Ryhti66 Retriitit

”Tänä vuonna mä lupaan rauhoittaa mun elämää vielä lisää entisestään. Hyvän alkusysäyksen tähän sain, kun kävin elämäni ensimmäisellä retriitillä loppiaisena. Osallistuttiin yhdessä Tommin kanssa upean Marianne Kiukkosen järjestämälle päiväretriitille. Ihan mielettömän hieno kokemus ja matka omaan sisimpään, suosittelen tätä lämpimästi kaikille.”

– Nea Lundström

Ryhti66 Retriitit

”Vieläkin ihan uskomaton olo ja tiedän ettei paluuta entiseen enää ole. Suosittelen retriittejä ihan jokaiselle, joka haluaa tämän matkan täällä elää rehellisesti iloiten, rakkaudessa, päästä irti menneisyyden möröistä ja seistä Omassa voimassaan. Ohjelma oli tiivis, hyvin organisoitu, ruoka oli erittäin hyvää ja tuli nukuttua makeimmat yöunet aikoihin. Huh huh, kiitos!”

– Hanna

Ryhti66 Retriitit

”Melkoinen kehon ja mielen viikko takana! Eikä edes suunnitellusti vaan sattumalta. Viime viikonloppuna 24h retriitti, jossa meditaation, akupunktion, Rapé-seremonioiden, äänikylpyjen ja vaikka minkä muun avulla päästin irti, puhdistauduin, avasin sydänchakraa ja mieltäni. Huikea retriitti, suosittelen lämmöllä.”

– Tanja

Ryhti66 Retriitit

”Hei Marianne sekä koko mahtava retriittiporukka. Haluan sydämestäni kiittää retriitistä. Sanoja on vaikea löytää sille kuinka kiitollinen olen. Kiitos myös kaikille huikeille sieluille kanssaelämisestä, tukemisesta, hyväksymisestä! On sanoinkuvaamattoman uskomatonta olla niin korkeissa, rakkaudellisissa energioissa. Enemmän kuin ikinä, seison omassa voimassani ja monta isoa taakkaa on poistunut harteiltani.”

Ryhti66 Retriitit

”Olin tammikuussa sinun tän vuoden ekalla retriitillä ja nyt tällä toisella ja sain molemmista irti eri tavalla, pikkuhiljaa ne omien rajojen pitämiset on tullut helpommaksi ja uskallusta laittaa niitä. Olen saanut paljon hyviä työkaluja arkeen ja tulen varmasti uudelleen retriiteille. Olen kaikenkaikkiaan onnellinen ja rauhallinen ihmisenä ja voin suositella näitä Mariannen retriittejä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Huomaa, että teet tätä sydän avoinna ja sydämestä käsin, olet rakas sielu.”

Ryhti66 Retriitit

”Retriitti oli jälleen kerran sydäntä avaava, tuntui että jäi harteilta painoa pois ja on helpompi hengittää. Mieli on rauhallinen, tytärkin kysyi että miten oot niin hyvällä tuulella. Luotto tulevaisuuteen kasvoi ja ilmapiiri oli hyväksyvä ja turvallinen.”

Ryhti66 Retriitit

”No nyt toisen retriitin jälkeen, vaikka tämä henkinen uudistuminen toki jatkuu, niin lisäksi on tullut ulkoista uudistumista, eli kaikki turha, ylimääräinen tavara tai vaate saa lähteä. Aion istua rauhassa käymään ne läpi ja kaikki joista tulee joko huonoa energiaa tai ei herätä mitään tunteita, saa lähteä. Sama kävi myös mun instagramin seurattaville kun kävin ne läpi. Jos joku siellä herätti negatiivisuutta tai epämiellyttävää fiilistä niin unfollow. Ja paljon muitakin kokemuksia on, mutta tää on noussut nyt vahvasti viime päivinä. Kiitos. ”

Ryhti66 Retriitit

”Moikka! Tässä vähän mun kokemuksia retriiteistä. Olin siis loppiaisena ja nyt viikonloppuna. Ensimmäisen retriitin jälkeen mulla lähti tosi voimakas itseni uudistaminen sisältä. Aloin kiinnittää huomiota mun ajatuksiini, varsinkin negatiivisiin ja epämiellyttäviin. Yhtenä esimerkkinä oon huomannut että sen myötä ihmiset jotka on aiheuttanu mussa tosi paljon ärsytystä aiemmin, on muuttunutkin ihan neutraaleiksi. Muutenkin kaikki negatiivinen ajattelu, yliajattelu ja stressi hävinnyt huimasti ja tilalle tullut luottoa elämään.”

Ryhti66 Retriitit

”Rapé-seremonia puolenyön aikaan kodassa. Puhallus shamaanijauhetta ensin vasempaan sieraimeen edustaa metaforista kuolemaa ja sitten oikeaan sieraimeen edustamaan uudestisyntymistä. Mikä tajunnanräjäyttävä ja mielen rajoja poistava upea kokemus.”

Ryhti66 Retriitit

”Tapahtui viime viikonloppuna… Mieletön läsnäolon tunne jokaisessa solussa ja sielun sopukoissa Mariannen retriitin jälkeen. Ihmeellisiä kokemuksia, tajunnan laajentumista, irtipäästämistä, tyhjentymistä, rakkauden räiskäleiden lisääntymistä ihanien ihmisten ja energioiden ympäröimänä. Kiitos kiitos kiitos!”

– Kiki

Ryhti66 Retriitit

”Anteeksiantaminen. Retriitillä yksi harjoitus meillä oli anteeksiantamisen harjoitus, se oli jotain niin syvää, etten ole aikaisemmin kokenut sellaista. Olin vihdoin ja viimein valmis kohtaamaan yhden elämäni isoimman kipukohdan. Eilisessä kanavointi/energiahoidossasaatiin vietyä se ihan loppuun ja vau mikä keveys siitä seurasi.”

– Kaidi

Ryhti66 Retriitit

”Mihin tässä ollaan matkalla, en tarkkaan tiedä, mutta jotain todella upeeta on tulossa. 24h RYHTI66RETRIITTI oli jotain niin huikeeta, etten ole aikaisemmin mitään sellaista kokenut. Tää vuosi on jotain todella upeeta, jo nyt tähän lyhyen ajan sisään on mahtunut sellaisia kokemuksia, että huh-huh. Ollaan oltu sellaisissa rakkauden energioissa, mitä on haastavaa laittaa sanoiksi. Tänään kun olin energiahoidossa, niin sain myös todella upeita viestejä, ettei tässä muutakaan voi, kun jatkaa vaan matkaa tällä valitulla polulla.”

Ryhti66 Retriitit

”Oli hienoa olla tavoittamattomissa 24 h.”

Ryhti66 Retriitit

”Arvostan todellakin tuota kokonaisuutta, minkä olitte paketoineet toinen toistaan täydentäen, ja toinen toistaan kunnioittaen. Tänään oli voimaa pistää yhdelle ystävälle rajat. Viimein. Oli hän taas niin miinusenergioilla liikkeellä että kerroin sulkevani puhelimen ja että soitellaanpa huomenna jos hän olisi rauhoittunut ja vähän parempi päivä. Eka kerta kun laitoin rajat.”

Ryhti66 Retriitit

”Vuosi sitten olin retriitillä jossa kännykät ja älylaitteet sekä myös kaikki muistiinpanovälineet pois mennessä torstaina ja saimme ne takaisin sunnuntaina illalla. Teki hyvää. Avasin puhelimen sitten vasta maanantaina aamulla. Siistii että olet miettinyt ton luuriasian noin. On kyllä todella pahat addiktiot ja prosessit hakusessa jos joku ei pysty tuntia kahta olemaan ilman luuria. Vai miten pitkät sessiot teidän retriitillä oli. Oliko taukoja? Kovempi linja vaan, että ei kosketa luuriin kun rakennukseen astuu sisään. Irtipäästöharjoitus tulille heti. Muutenhan olen raaka peruna noissa mieli-sielu asioissa. Olen oravanpyörässä 😀 Milloin on seuraava retriittinne?”

Ryhti66 Retriitit

”Nuuksion mäkitupa oli kyllä täynnä rakkauden energiaa, upeita sielunsiskoja ja sielunveljiä. Minä introvertti en ollenkaan epäillyt tai arastellut yhtään tyyppiä täällä, kaikki oli niin lämpimiä, hyväksyviä, rakastavia. Itku tuli monen monta kertaa, ei surusta vaan ilosta, rakkaudesta, irtipäästöistä, hyväksynnästä, oon niin liikuttunut siitä kuinka mahtava tämä kokemus oli ja kuinka paljon siitä jäikään takataskuun oppeja ja oivalluksia. En nukkunut juuri ollenkaan retriitin aikana, energialataus oli niin hurja, enkä kyllä nukkunut viime yönäkään juuri ollenkaan, valvoin kolmeen ja heräsin puol kuusi, eli energiaa on! Kiitos kaikki mukana olleet, tuntui kuin olisin tuntenut teidät aina ja varmaan olenkin, ootte niin upeita.”

– Kata

Ryhti66 Retriitit

”Kiitos. Voi ristus mikä reissu. Monta reissua on tullut heitettyä tähän ikään mutta kyllä tämä sinun eli Mariannen mielen matkojen matkatoimiston matka oli yksi parhaista ❤️”

RYHTI66-verkkokurssi

Olen käynyt verkkovalmennusta nyt 33 päivää ja tässä on minun puolenvälin palaute:
– Jokapäiväinen velvoite: Tehtäväportaat pitää minut ryhdissä.
– Tukee oman löytämisen ja oivaltamisen iloja itsestäni.
– Koen, että en tee tätä yksin.
– Sanat itseni rakastamisesta tulevat niin oikeaan kohtaan, eikä sitä sanota liikaa, vaan juuri niin paljon kun tunnen tarvitsevani.
– Kannustustaitosi on hienoa.
– Saat minut tuntemaan, että teen tämän työn itselleni.
– Koska eheytyvän ihmisen on vaikeaa pitää hyviä energioita yllä, tarvitsee muistutuksia ja sinun muistutukset selviytymisestä tulevat sopivin pienissä erissä.
– Jatkan mielenkiinnolla toiset 33 päivää.
Kiitos Marianne!

Anu Hannula

RYHTI66-verkkokurssi

Hei!
Haluaisin kiittää Ryhti66 verkkokurssista. Aluksi ajattelin saavani pienen kipinän itseni huolehtimiseen liikunnan avulla, mutta jouduinkin kirjaimellisesti itseni kanssa kasvotusten, ja miettimään, miksi olen tässä missä olen. Aluksi kamppailin itseäni vastaan ja olin jopa vihainen, kunnes uskalsin käydä puhuttelevien kysymysten ja harjoitusten kimppuun. Sain itsestäni esiin sen ihmisen, joka haluan olla. Työ jatkuu edelleen nyt kurssin jälkeenkin.
Palailen Päiväkirjaani aina välillä ja kirjoitan sinne oivalluksiani. Olen myös opetellut tekemään terveellistä ruokaa. En ryve itsesäälissä enää, ja se tuntuu hyvältä, sillä tosiaankin haluan hymyillä enemmän. 66 päivää meni nopeasti ja olen saanut käsiteltäviä asioita koko loppuelämän ajalle. Yhä useampana päivänä viikosta herään onnellisena!
Kiitos pysäyttävästä kurssista! Kurssi oli minulle parasta eroterapiaa.
Minä selvisin! Kiitos!

Riina T. 54v.

TERVA-venytykset

”Olen 61-vuotias mies, joka on nuoruudessaan liikkunut ja urheillut aktiivisestikin paljon.
Viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana aktiivisuus on pikkuhiljaa laskenut ja käytännössä loppunut osin erinäisten vaivojen sekä suurelta osin laiskuuden takia; mitä pitempään on liikkumatta ja antaa aktivisuustason pudota sitä korkeampi on kynnys aktivoida itsensä uudestaan.
Aina on huominen sopivampi kuin tänään ja tarpeeksi kun kasaantuu huomisia, niin yhtäkkiä onkin mennyt vuosia.
Vielä, kun pitkän tauon jälkeen tulee vielä häpeä mukaan, niin aloitus on vielä vaikeampaa. Ajatuksissa pyörii myös mitä muut mahtavat ajatella tyyliin ”tuosta näkee, että on vaan maattu sohvalla ja katso nyt millaiseen kuntoon on itsensä päästänyt…” jne.
Näin jokin aika sitten ilmoituksen Ryhti66:sta ja tutustuin sivustoon; Mariannen positiivisuudesta tuli heti olo, että tässä ei ketään syyllistetä ”läskiksi laittamisesta” ja luovuttamisesta, vaan sen sijaan keskitytään siihen, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa itsestään huolehtimista eikä lähtötasosta tarvitse stressata, kun liikkeelle lähdetään ilon ja hyvän olon kautta rakentamaan itselle sopivaa ohjelmaa ja harjoitteita.
Kävin ensimmäisellä henkilökohtaisella ohjatulla tunnilla nimeltään ”TERVA – terveysvaikutteiset venytykset” ja kokemus oli niin positiivinen treenin ja lopun meditatiivisen palautumishetken jälkeen, että nyt taisi löytyä toimiva treeniympäristö ja valmentaja.
En malta odottaa seuraavaa treeniä!

Kiitos sinulle! -Juhani 61v.