Palautteet

ASIAKASPALAUTTEITA

RYHTI66-verkkokurssi
Olen käynyt verkkovalmennusta nyt 33 päivää ja tässä on minun puolenvälin palaute:
– Jokapäiväinen velvoite: Tehtäväportaat pitää minut ryhdissä.
– Tukee oman löytämisen ja oivaltamisen iloja itsestäni.
– Koen, että en tee tätä yksin.
– Sanat itseni rakastamisesta tulevat niin oikeaan kohtaan, eikä sitä sanota liikaa, vaan juuri niin paljon kun tunnen tarvitsevani.
– Kannustustaitosi on hienoa.
– Saat minut tuntemaan, että teen tämän työn itselleni.
– Koska eheytyvän ihmisen on vaikeaa pitää hyviä energioita yllä, tarvitsee muistutuksia ja sinun muistutukset selviytymisestä tulevat sopivin pienissä erissä.
– Jatkan mielenkiinnolla toiset 33 päivää.
Kiitos Marianne!
Anu Hannula

RYHTI66-verkkokurssi
Hei!
Haluaisin kiittää Ryhti66 verkkokurssista. Aluksi ajattelin saavani pienen kipinän itseni huolehtimiseen liikunnan avulla, mutta jouduinkin kirjaimellisesti itseni kanssa kasvotusten, ja miettimään, miksi olen tässä missä olen. Aluksi kamppailin itseäni vastaan ja olin jopa vihainen, kunnes uskalsin käydä puhuttelevien kysymysten ja harjoitusten kimppuun. Sain itsestäni esiin sen ihmisen, joka haluan olla. Työ jatkuu edelleen nyt kurssin jälkeenkin.
Palailen Päiväkirjaani aina välillä ja kirjoitan sinne oivalluksiani. Olen myös opetellut tekemään terveellistä ruokaa. En ryve itsesäälissä enää, ja se tuntuu hyvältä, sillä tosiaankin haluan hymyillä enemmän. 66 päivää meni nopeasti ja olen saanut käsiteltäviä asioita koko loppuelämän ajalle. Yhä useampana päivänä viikosta herään onnellisena!
Kiitos pysäyttävästä kurssista! Kurssi oli minulle parasta eroterapiaa.
Minä selvisin! Kiitos!
Riina T. 54v.

TERVA-venytykset
“Olen 61-vuotias mies, joka on nuoruudessaan liikkunut ja urheillut aktiivisestikin paljon.
Viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana aktiivisuus on pikkuhiljaa laskenut ja käytännössä loppunut osin erinäisten vaivojen sekä suurelta osin laiskuuden takia; mitä pitempään on liikkumatta ja antaa aktivisuustason pudota sitä korkeampi on kynnys aktivoida itsensä uudestaan.
Aina on huominen sopivampi kuin tänään ja tarpeeksi kun kasaantuu huomisia, niin yhtäkkiä onkin mennyt vuosia.
Vielä, kun pitkän tauon jälkeen tulee vielä häpeä mukaan, niin aloitus on vielä vaikeampaa. Ajatuksissa pyörii myös mitä muut mahtavat ajatella tyyliin “tuosta näkee, että on vaan maattu sohvalla ja katso nyt millaiseen kuntoon on itsensä päästänyt…” jne.
Näin jokin aika sitten ilmoituksen Ryhti66:sta ja tutustuin sivustoon; Mariannen positiivisuudesta tuli heti olo, että tässä ei ketään syyllistetä “läskiksi laittamisesta” ja luovuttamisesta, vaan sen sijaan keskitytään siihen, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa itsestään huolehtimista eikä lähtötasosta tarvitse stressata, kun liikkeelle lähdetään ilon ja hyvän olon kautta rakentamaan itselle sopivaa ohjelmaa ja harjoitteita.
Kävin ensimmäisellä henkilökohtaisella ohjatulla tunnilla nimeltään “TERVA – terveysvaikutteiset venytykset” ja kokemus oli niin positiivinen treenin ja lopun meditatiivisen palautumishetken jälkeen, että nyt taisi löytyä toimiva treeniympäristö ja valmentaja.
En malta odottaa seuraavaa treeniä!
Kiitos sinulle! -Juhani 61v.