Elokuu 2022: Traumavartalohoito

Elokuu 2022: Traumavartalohoito

Traumahoitojen tärkeä osa-alue on kehollisten rajojen tunnistaminen. Silloin kun rajoja on rikottu törkeällä tavalla, esimerkiksi puolustuskyvyttömän lapsen kehollista koskemattomuutta on rikottu julmalla tavalla, jää trauma kehomuistiin, todella syvälle.

Kovia kehollisia traumoja kokenut menettää yhteyden kehoonsa, jolloin omasta kehosta tulee irrallinen, jopa inhottu osa itseä.
Kehoa kasvatetaan turvamuuriksi, josta haetaan suojaa rikotulle sielulle.

Itse traumatapahtumaa puretaan erilaisissa hoidossa kehollisesti, mutta olen havainnut käytännössä, että traumatisoituneilla kehon rajat ovat hukassa sekä oma kehon kunnioitus ja arvostus on trauman vuoksi hämärtynyt, jolloin itsestä huolehtiminen jää taka-alalle.

Näistä ajatuksista olen lähtenyt jatkokehittämään traumahoitomuotoa, jossa saa oman kehon rajat takaisin, oppien tuntemaan kehoaan entistä paremmin, saada tuntea turvallista kosketusta ja lisäksi saada keho fyysisesti käyntiin ja parempaan toimintakykyyn.

Henkiset, kehollisesti läpikäymättömät/osittain läpikäydytkin traumat näkyy kehossa, ulkoisesti ja sisäisesti. Molempien puolien hoitaminen on siksi tärkeää:
Näkyvien ja näkymättömien.

Traumavartalohoidossa saa kokea hyvän energian turvallisesti kosketuksen välityksellä. Hoito on mekaaninen, erittäin rentouttava, ihoa hoitava, hermostoa rauhoittava, ihon kollageenituotantoa parantava, henkisesti voimaannuttava ja turvallista hemmottelua ihmiselle, jonka kokemukset ovat erkaannuttaneet kehosta pois.

Tämä hoito sopii yksittäisenä hoitona sekä myös jatkohoitona traumanpurun jälkeen.

Tervetuloa hoitoon, jossa sinulle palautetaan yhteys ja rakkaus kehoasi kohtaan.

Varaa aika:
Laita tekstari numeroon
+358 500 333 007

Mitä Traumavartalohoidossa tapahtuu?

mm. koko keho kuivaharjataan käsin – poistetaan kuona-aineita sekä kuollutta ihosolukkoa, harjaus kuorii ja tasoittaa ihoa voimakkaasti vilkastutetaan mikroverenkiertoa, nestekiertoa ja aineenvaihduntaa keholle laitetaan lämpimät pyyhkeet lievittämään kipuja ja rentouttamaan jumeja otetaan lisäksi parantavat kivet hoitamaan kokonaisvaltaisesti autetaan veltostuneen ihon aktivoimaan luontaista kollageenituotantoa ylimääräisten nesteiden poistamista erityisesti vatsasta, reisistä, lantiolta, selästä ja pakaroilta kokonaisvaltainen hoito ilman yhtäkään kemikaalia iholle – todellista luomuhemmotteluhoitoa lisäksi kehoa rentoutetaan yksilöllisesti mm. hermoston rentouttamiseen tarkoitetulla ääniraudalla, rummulla, koshilla, tiibetin kelloilla, äänimaljoilla, kaktussateella ja ihanalla musiikilla hoidon jälkeen laadukas teehetki.

Olet lämpimästi tervetullut yksilölliseen hoitoon!

Ystävällisin terveisin, Marianne, traumahoitaja