Syyskuu 2023: 5D Check List

Syyskuu 2023: 5D Check List

Mistä tietää, että elää 5D energioissa?

1. ROMAHDUS: Ymmärrät, että lähes kaikki mitä sinulle on opetettu, on valhetta. Vanha elämäsi romahtaa. Vaikka ”menetät kaiken” on olosi paljon parempi uudessa energiassa. Tämä on usein juuri se ensimmäinen konkreettinen siirtymä 3D>5D energiaan.

2. IRTIPÄÄSTÖ: Tuntuu, että kaikki ympärillä hajoaa: Parisuhde, työ, ystävyyssuhteet, elämänarvot. Sinulta revitään kaikki irti ja olet hetken aikaa suossa kaulaa myöten. Irtipäästön jälkeen voi uuden rakentaminen alkaa.

3. ANTEEKSIANTO: Uhriutumisen lopettaminen. Tämä on yksi haastavimmista koettelemuksista toteuttaa käytännössä, mutta jo asian tunnistaminen itsessä/tiedostaminen vie oivalluksiin ja ymmärrykseen. Anteeksianto itselle ja muille vapauttaa ja avaa sydämen.

4. HYVÄ/PAHA-AJATTELU POISTUU: Lakkaat tuomitsemasta itseäsi ja muita. Et enää etsi syyllisiä muista. Ymmärrät, että muiden tuomitseminen on sama kuin itsensä tuomitseminen. Syvä sisäänpäin kääntyminen kutsuu yhä enemmän.

5. KEHO-MIELI YHTEYDEN VAHVISTUMINEN: Alat luottamaan kehon viesteihin. Keho tietää enemmän kuin mieli. Keho tietää aina suotuisimman vaihtoehdon. Hyväksyt itsesi, arvostat itseäsi, etkä hae ulkoapäin hyväksyntää/arvostusta.

6. LUONTOYHTEYS: Tunnet syvän tarpeen olla yhteydessä luontoon. Luontoyhteyden eläminen jokapäiväisessä elämässä. Rakastat puita, kukkia, kiviä ja virtaavaa vettä.

7. ALKULÄHTEEN KIPINÄT: Villieläimet tulevat lähellesi. He aistivat energiavärähtelysi. Tunnet ykseyden ja yhteyden eläinten kautta ja sen myötä kaikkien ja koko maailman kanssa. Tunnet myös yhteyden Äiti Maahan. Ymmärrät, että kaikki on energiaa ja olemme samasta lähteestä. Ymmärrät, että pyyteetön halu auttaa muita nostaa omaa värähtelytaajuutta voimakkaasti. Se mitä teet muille – teet itselle.

8. KAIKKI ON HYVIN: Ymmärrät, että ympäröivä maailma on turvallinen ja kaikki mitä tarvitset, on käsilläsi.

9. VÄRÄHTELYN NOUSU: Tunnet yhä voimakkaammin korkeavärähteisiä tunteita: Ilo, kiitollisuus ja rakkaus.

10. UNELMAT TODEKSI: Manifestointi tuntuu helpolta ja sen toteutuminen tapahtuu nopeasti, sillä korkeavärähteisessä energiassa oleminen nopeuttaa manifestointia. Kiitollisuus – autenttisuus – vilpitön intentio > Korkeinta energiaa.

11. HENKISTYMINEN: Sinusta tuntuu, että vähempi ruoka riittää. Syöt kevyemmin ja juot puhdasta lähdevettä. Tunnet, kuinka aurinko ikään kuin lataa sinua.

12. ROHKEUS: Alat poistaa myrkyllisiä asioita elämästäsi, koska sinusta tuntuu, ettei sentyyppinen energia kuulu enää kehoosi. Olet rohkea. Toimit ja puhut sydämen totuuden kautta.

13. LÄSNÄOLO: Näet selkeitä unia, myös valveunia. Ylinen ja alinen liittyy saumattomasti nykyhetkeen.

14. INTUITIO: Näet asiat ”etupellossa”. Sinun intuitio on hyvin voimakas.

15. OMA VOIMA: Tiedostat, että kaikki on energiaa ja että sinulla on voima käsitellä energiaa. Pystyt mihin tahansa.

16. IKUINEN SIELU: Kuolemanpelko poistuu, ymmärrät, että sielu on ikuinen. Ymmärrät, että olet tullut tänne kokemaan asioita, tuntemaan kaikkia tunteita ja oppimaan rakkaudesta.

17. RAKKAUS. Ymmärrät, että rakkaus aktivoituu tekojen kautta.

– Marianne ❤️