Syyskuu 2022: Wiikinki Woimakortit saatavilla pian

Syyskuu 2022: Wiikinki Woimakortit saatavilla pian

Viikinkien, gladiaattorien, intiaanien, shamaanien ja samuraitten soturienergialla ladatut WIIKINKI WOIMAKORTIT ovat pitkäaikainen unelmani, joka on loppusuoralla toteutumassa.

Tämä SOTURIENERGIA on asenne, että perkele nyt mennään läpi kallion ja meren myrskyn, vaikka mikä olisi vastassa.

Kohdataan itsessä ne kaikista kipeimmät asiat sekä löydetään ymmärrys ja rakkaus itseen ja muihin.

Olen suunnitellut, kirjoittanut ja työstänyt näitä voimakortteja jo pitkään ja jokin johdatus vei minut ottamaan yhteyttä taiteilija Tiina Purosalmi/Tunnepuroon Lohjan hyvinvointimessujen merkeissä, sillä halusin sinne mennä myymään minun Wiikinkikoruja ja tekemään Rapéh Seremonioitani tutuksi.

Siinä puhelun lomassa kerroin, että kaksi korttia olen piirtänyt, että ihan mielettömän iso työ näissä voimakorteissa, niin Tiina sanoi, että käy kurkkaamassa hänen ottamia kuvia, että hän voisi ottaa voimakortteihin kuvat, että kyllä sinun pitää olla oman tarinasi kertovissa korteissa itse.

Jäin pohtimaan asiaa sivellin kädessä, että enhän ole ollut kameran edessä enää aikoihin tosissaan ja tekosyitä löytyi heti, kunnes poikani sanat ennen Selviytyjiin suostumistani tuli silmien eteen:

”Äiti, sanot, että pitää olla rohkee, niin ole sinä esimerkkinä se rohkea.”
”Tajuatko, miten monet tuhannet lähettää hakemuksia, että pääsisivät Selviytyjiin.”

Ja kun silloin mietin kaikkia ”lieveilmiöitä” telkkariin ja kameroiden eteen astumisessa, niin poikani Roope totesi: ”Mitä sitten”
Hän oli niin oikeassa!
Näihin minun viikinkijuttuihin poikani on vaan todennut, että onko hän sitten pikkuviikinki.

Viikinkikuvaukset ovat ennen kaikkea tämän kesän aikana kuvien synnytysvaiheessa olleet välillä tuskien taival, pienellä budjetilla selviämistä, tuunaten ja ommellen itse asuja, tehden korut ja rekvisiitat kehitellen tyyliin ”pastasiivilästä viikinkipäähine”.

Tiina on lukenut minua kuin avointa kirjaa, herkkänä taiteilijana aistii minun vahvat soturienergiat ja on haastanut kohti herkkyyttä.
Sai minut jopa riisumaan Kirkkonummen vaginaluolassa itseni lähes alasti!
En tajua miten se tapahtui. Olin varmaan saanut auringonpistoksen.

Toista nostava naisenergia on ollut kantava voima koko tämän projektin ajan, tunteet on eletty läpi ja on saanut olla kuultu ja nähty missä moodissa tahansa.
Ja voin sanoa, että eilen Lemminkäisen Temppelillä oli kyyneleet herkässä, sillä energiat oli niin huikeat.
Toisen onnistuminen nostaa toista.
Nainen tukee naista.
Voiko voimaannuttavampaa olla.

Katan hevostallilla saatiin kuvattua eilen myös upeiden eläinten kanssa niin kaunis auringonlaskukuva.
En voisi kuvitellakaan voimakortteja ilman eläinten ja luonnon läsnäoloa ja voimaa. Olen niin kiitollinen, että tämä haasteellinen eläinkuvaus lopulta onnistui. Porkkanoilla saa ison elukan aloilleen hetkeksi, ehkä, Tiinan tarkentaessa kameraa ja etsien juuri sitä oikeaa kuvakulmaa.

Ollaan käyty myös tämän projektin myötä ihanassa Rosalan Viikinkikeskuksessa kuvaamassa sekä Kirkkonummen vaginaluolassa, Raaseborgin linnanraunioilla ja eilen pitkän päivän rupeama päättyi Julian upeaan Elämyksen Taian Sarvikotaan, jossa tulen äärellä kodassa kiteytyi korttien sanoma:

Päästä irti negatiivisista tunteista ja peloista, tanssi niinkuin liekit tanssii – löytäen ilon ja nauttien tästä elämästä 🔥🔥🔥 – Marianne, Tanssiva Hiekka

– MY WIIKINKI IS AN ATTITUDE OF LIFE –

Wiikinkiterveisin, Marianne

PS. Iso kiitos kaikille avustajille ❤️❤️❤️ Ulrika, Kati, Vilma, Teuvo, Kata, Sini, Cuma, Yami, Julia, Heidi, Heidi Kukka

PS. Ryhti66.fi verkkokaupassa on käynnissä WIIKINKI WOIMAKORTTIEN ennakkomyynti – 100 ensimmäiselle ihana paketti – tue projektia ja osta itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Korttien lanseeraus loppuvuonna 2022/alkuvuonna 2023. Kiitos 🙏