Maaliskuu 2022: Mikä ihmeen retriitti?

Maaliskuu 2022: Mikä ihmeen retriitti?

Retriitti sanana on kiehtonut minua pitkään. Kuuntelin aikoinani haltioituneena joidenkin ystävieni matkakertomuksia Intian ja maailman retriiteiltä. Silloin oli tiukkojen lamavuosien jälkeen lähipiirissäni yllättävän monta Burnout Vol.1 läpikäyneitä, jotka konkurssien ja kotiensa menetettyään lähtivät reput selässä reissuun, josta osa palasi, osa jäi sille tielle, osa selviytyi ja löysi elämänilon uudestaan, osa vaihtoi alaa, osa jatkoi entisellään ja osa sairastui.

Haikailin silloin itse sellaiselle retriitille, jossa minulle olisi kerrottu, mitä voisin tehdä tajutakseni tätä elämää enemmän ja erityisesti itseäni.

Muistan ensimmäisen retriittini, jossa tunsin olevani henkisyyden apukoululainen. Samaan aikaan ihmetellen ja ihaillen katsoin, kun opettaja riisui paitansa ja tanssi elävän tulen äärellä villisti. Itse tyydyin lähinnä jumppamaisiin liikkeisiin silmät raollaan, yrittäen kuulla ajatusteni käskyä antautua. Oma pää oli suurin vastus silloin antautumiselle, sillä koin silloin haastavaksi päästä irti suorittamisesta.
Ja vielä sellaisesta suorittamisesta, josta oli saatava jokin konkreettinen suoritustodistus.
Seuraavilla retriiteillä nuotiotanssi tuli jo syvältä sisimmästä, näin on tehty ennenkin, muissakin elämissä fiiliksellä ja suorittaminen pikkuhiljaa unohtui.
Sitten myöhemmin enemmän henkisiin asioihin perehtyneenä voin sanoa, että todistuksia tai kunniakirjoja on turha odotella kehyksiin.
Palkinto on yksinkertaisesti parempi elämä – lahja itseltä itsellesi. Saada elämätön elämä täydeksi.
Antamalla itselle lahjaksi sen, että päästää ilon kehoon, johon kiteytyy koko olemuksemme, ajatuksemme ja tekomme. Näistä ajatuksista lähdin syksyllä 2021 rakentamaan omaa retriittiä, joillaiselle olin haaveillut osallistuvani.
Intuition ohjaamana etenin luottaen tunteeseen, että kun vähän jännittää ja kauhistuttaa, niin silloin olen oikeassa suunnassa. Fyysisenä ohjaajana koen kokonaisuuden ottamisen mukaan retriittiin itsestäänselvänä ja hyvin tärkeänä.
Keho-mieli-sielu ja tunteet kulkevat käsi kädessä niin iloissa kuin suruissa.

RETRIITTI – eng. RETREAT – ransk. RETRAIT – ”vetäytyminen”, lat. RETRAHO – ”noutaa takaisin” Retriittiä voidaan kuvailla irtiottona itsensä äärelle, vetäytymistä arkielämästä ja keskittymistä rehellisesti ja avoimesti omiin ajatuksiin, uskomuksiin ja tapaan elää. Työhyvinvointipäivien retriitit ovat luonteeltaan työyhteisöjä upeasti tiivistäviä, yhteenkuuluvuutta lisääviä sekä luovuuden ja vuorovaikutustaitojen parantamiseen suunniteltuja vetäytymisiä esimerkiksi luonnon äärelle yhteiseen mökkiin. Hiljaisuuden retriitit ovat myös yksi muoto kääntyä sisimpään. Erilaiset teemaretriitit, esimerkiksi taide-retriitit ovat myös lisääntyneet.

Mikä on sitten RYHTI66 RETRIITTI?

RYHTI66 Retriitillä opetellaan olemaan läsnä, päästämään irti, rentoutumaan, hyväksymään itsensä, antamaan anteeksi ja rakastamaan itseä, sillä nämä ovat hyvinvoinnin perusta meille kaikille.

Retriitillämme on mahdollisuus keskittyä mihin tahansa itselleen haasteellisiin asioihin, traumoihin ja prosessoida turvallisesti ne ammattilaisten ja muun ryhmän tukemana. Syvä sisäänpäin kääntyminen sopii mihin tahansa elämänvaiheeseen, vaikka onnellisuuden huippuhetkiin.

Tuomme kaikille muistutukseksi, että olemme kaikki yhtä. Meillä on kaikilla jonkinlaiset prosessit kesken elämässämme. Meillä on kaikki samat asiat läpikäytävänä, eri paketissa vain.

Se mitä teet itselle – teet toiselle. Se, mitä teet toiselle – teet itselle. Näiden sanojen merkitysten todellinen sisäistäminen saattaa viedä aikaa, joten siksi ryhdymme retriitillämme sanoista tekoihin.
Erilaisten henkisten harjoitusten myötä on mahdollisuus tunnustella pintaan nousevia tunteita ja jopa päästä niistä yli. ”Meni jo” on hyvä ja usein käytetty lause retriitillämme.
Mitä tilaa – sitä saa.

* Jätetään pelkoenergia
* Rohkaisemme sinua kohtaamaan sisimpäsi
* Autamme sinua avaamaan sydämesi ja vastaanottamaan rakkautta itseltäsi ja muilta
* Muista, että sinun matka on täydellinen – juuri sellainen kun sen kuuluukin olla, on tarpeetonta verrata muihin, missään asiassa
* Vasta sitten kun rakastat itseäsi pyyteettömästi ja ehdoitta, voit rakastaa muita
* Minä näen sinut ja kuulen sinut

MINÄ OLEN SINÄ – SINÄ OLET MINÄ – OLEMME YHTÄ

RYHTI66 RETRIITILLÄNI on mukana upea tiimi, joista yksi on Ulrika Hannula, jonka kanssa olemme yhdessä ideoineet ja työstäneet tulevia retriittejä. Olemme molemmat nostaneet toistemme käyttämätöntä potentiaalia pintaan ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen. Olen saanut niin paljon vahvistusta ajatuksilleni Ulrikalta ja tuntuu, että sieltä henkisyyden apukoulusta on päästy nyt opiskelemaan oikein kunnolla omaa sisintä, jonka johdosta tunnen olevani parempi kaikessa, mitä teen, sillä tietoisuuden laajeneminen syventää niin paljon ajatuksia ja tekemisiä. On totuudellisempi itselleen, sanoissa ja teoissa. Oma keskeneräisyys on hyvä tiedostaa ja siksi koen nämä retriitit myös hyvin eheyttäviksi kaikille meille vetäjillekin. Aina voi oppia uutta itsestä ja toisista.
Olet lämpimästi tervetullut RYHTI66 RETRIITEILLE ❤️ Löytämään ILO ja RAKKAUS itsestäsi!
#pelkkäälovee #ryhti66retriitti #ryhti66 #hymy
#elämänpalo #intentio #rapéseremonia #kaakaoseremonia #akupunktio #rentoutuminen

Tästä linkistä pääset hankkimaan paikan retriitillemme:
24H RETRIITTI


Ulrikan ajatuksia retriitistämme: Retriitti

RETRIITTI

Elämä.

Omien valintojen summa.

Sen sijaan, että elää elämäänsä pelosta ja kärsimyksestä käsin, voi myös valita toisin.

Se on sallittua!!!

Rakkaus on tie vapauteen.

Rakkaus on luottamuksen tie.

Rakkaus on mahdollisuuksien tie.

Ja sinä olet Rakkautta!

Elämä on ihmeellistä. Yhdessä hetkessä toinen ovi sulkeutuu ja seuraavassa toinen maagisestI avautuu. Kun luottaa elämään, sen viisauteen ja sanoisinko taikaan.

Näin on päässyt käymään. Olen kiitollinen, että Marianne on kutsunut minut Ryhti66 Retriitti tiimiinsä. Ensimmäinen yhteinen Retriittimme oli maaginen! Ja tiimimme on huikea yhdistelmä erilaisia taitajia.

Saimme seurata,kuinka ihmiset avautuivat omalle totuudelleen.

Saimme seurata, kuinka Rakkaus avasi osallistujien sydämet.
Saimme seurata, kuinka osallistujat kohtasivat tunteensa.
Saimme seurata, kuinka mahdollisuuksien ovet avautuivat.

Saimme seurata, kuinka ilo raikasi ja kyyneleet virtasi.
Ja vaikka mitä muuta!!!

Meidän Retriiteillä mm. autamme erilaisilla harjoituksilla näkemään mahdollisuudet itsessäsi. Turvallisessa, hyväksyvässä ja Rakkauden täyteisessä ympäristössä, jolloin ensiaskeleiden ottaminen omaan voimaan on helppoa, ehkä jopa huomaamatonta.

Sydämellisesti tervetuloa Rakkaus tsunamiin.

Rakkaudella, Ulrika