Maaliskuu 2023: Suojaus

Maaliskuu 2023: Suojaus

Tarvitseeko omaa energiakenttää suojata?
Kuinka suojata omaa energiaa?
Miten pyyteetön rakkaus liittyy energiasuojaukseen?
Luommeko pyyteettömän rakkauden vai pelon kautta elämäämme?
Mistä tietää, ottaako joku tietoa myös ”pimeältä puolelta”?
Annammeko sieluttomille voimille omaa voimaamme pelkäämällä vai pääsemmekö tasapainoon vihdoin tässä inkarnaatiossa?
Mitä, jos suojaus pettää?
Onko syytä pelätä archoneita?

SUOJELU – LAAJA ISO AIHE
Kysymyksiä sinkoilee ja huomaan, ettei ne lopu. Tästä saisin kirjan yksinään, sillä aihetta on käsiteltävä laajemmin, ymmärryksen kautta, jotta jokainen saisi rohkeutta, oivalluksia ja mielenrauhaa luettuaan kirjoitukseni.
Tämä aihe on siksikin kiinnostava, sillä sieluttomat voimat ovat aiheena asia, josta jokaisella on varmasti jotain omakohtaista kokemusta; hiukan pelkoa ja uteliaisuutta ainakin, että miten ne vaikuttavat omaan elämään.
Tähän alkuun haluan tuoda esille sen, että mitään pelättävää ei ole, joten hyppää tämän vuoristoradan kyytiin, pelotta.

MISTÄ LÄHTEESTÄ ENERGIA TULEE?
Henkiseen kasvuun liittyy energioiden erottelukyky, jota ei opi ilman ”pimeän puolen” / varjojen tuntemista, uskalluksesta kohdata ne niin itsessä kuin itsensä ulkopuolellakin, jolloin ymmärryksen kautta pääsemme laajentamaan tietoisuuttamme.

KAIKKI ON ENERGIAA
Kun kaikki on energiaa, henkisesti auki oleva on herkkä aistimaan eri energiavärähtelyt kaukaa.
Erityisherkät ihmiset aistivat tunnelmia jo ennen astumistaan taloon, huoneeseen, tilanteeseen.
Voi aistia matkojenkin päähän, että jokin on energioissa vialla.

MIKSI ENERGIAKENTTÄÄMME PÄÄSEE HAITALLISIA ENERGIOITA?
Koska olemme inhimillisiä, keskeneräisiä ihmisiä, saattaa omat energiavärähtelytasomme heitellä erilaisten elämäntapahtumien myötä. On tapahtumia ja asioita, jotka vievät omat energiamme hyvin matalalle, esimerkiksi menneet elämät nousevat pintaan, päihteiden väärinkäyttö, repeämät aurassa, matalavärähteiset tunteet, kuten kateellisuuden, katkeruuden ja ennen kaikkea kaikenlaisten pelkojen, erityisesti kuolemanpelon tunteet.
Archonit, nuo sieluttomien voimien edustajat haalivat meidän sieluja, jotka voivat luoda heille heidän toivomiaan asioita. He lupaavat maata ja mammonaa vastineeksi sielusta. Olet varmasti kuullut sanonnan, että joku on myynyt sielunsa.
Archonien ruokaa on pelkoenergia, jota sielulliset ymmärtämättömyydessään luovat – elämällä pelossa. Archonien kultaverkko estää sielunvalon päästä läpi ja silloin pikku hiljaa sielullisen elämänvoima hiipuu, mikäli sielu on myyty.

ITSENSÄ TUNTEMINEN ON SUOJAUSTA
Tutustu omaan sieluusi, sen menneisiin elämiin. Tunne sen voima. Näe sen kauneus.
Tutki sielusi lähdettä. Kohtaa varjosi ja pelkosi.
Käännä kipu sisäiseksi voimaksi.
Näin kehität omaa erottelukykyäsi energioiden suhteen ja se on myös osa suojakilpeäsi.
Vastuu on siis sinulla itselläsi omasta suojauksesta.

SUOJELUAJATUS – MITEN OLEN TURVASSA?
Suojaus – suojelu tuo ensimmäisenä mieleen turvallisuuden ja turvallisuus tuo mieleen ulkopuolisen tahon, poliisin, joka suojelee.
Poliisiaikoinani ajattelin suojelusta, että se oli kenttätyön kolmen ytimen kärki:
Poliisi palvelee, auttaa ja suojelee.
Jotta voisi suojella muita, on osattava suojella itseään. Läheisten fyysinen suojelu on luontainen osa ihmisyyttä. Itsemme suojelu rakentuu omaan voimaan astumisen kautta ja se tapahtuu, kun alamme rakastamaan myös itseämme ja se on elämän vaikeimpia rasteja. Olet turvassa.
Sano se itsellesi.

MITEN ELÄÄ SUOJAUKSESSA JA ONKO SE YLIPÄÄTÄÄN MAHDOLLISTA?
Itse en ole jättänyt menemättä esimerkiksi johonkin tilaisuuteen sen vuoksi, että erityisherkkänä en voisi kohdata eri energioissa eläviä ihmisiä. Koen tämän asian niin, että olen tullut tänne kokemaan ihmisen elämän, johon kuuluu erilaiset tunteet, jopa kivut, haasteet, oivallukset ja opit sekä energiatyötä tekevänä minun kuuluu kulkea ihmisten parissa, aikomuksenani viedä mukanani hyvää energiaa, mihin tahansa menenkin.

Tasapainon saaminen energioissa tuntuu tärkeältä ja se on varmasti pitkä tie päästä tasapainoon.
Koen tämänkin aiheen maallistamisen erittäin tärkeäksi. On hyvä huomioida, että energiaa välittyy meihin ajatuksen, katseen, kuulemisen ja kosketuksen kautta. Mitä enemmän meissä on haavoja, aukkoja, käsittelemättömiä asioita tai mikäli möyrii usein matalissa energioissa esimerkiksi päihteiden väärinkäytön vuoksi, sitä enemmän saamme itseemme matalia energioita myös ympäristöstämme.

KAIKKI ON ENERGIAA
Kun kaikki on energiaa, henkisesti auki oleva on herkkä aistimaan energiavärähtelyt kaukaa.
Erityisherkät ihmiset aistivat tunnelmia jo ennen astumistaan taloon, huoneeseen, tilanteeseen.
Henkimaailma on pääsääntöisesti hyvin kaunista, hyvää, hyväntahtoista, jossa mikään ei pysty sinua vahingoittamaan ulkoapäin, ellei oma tahtosi ole mukana, joten siksi omassa voimassa oleminen, hyvä itsetuntemus ja rakkaus itseään kohtaan on paras suojaus kaikelta negatiivisuudelta niin henkisessä-, kuin fyysisessäkin maailmassa.

MATALAT ENERGIAT

Mikäli kuitenkin tuntee, että alkaa suunnata ajatuksia negatiiviseen, alkaa silloin hyvän ja pahan = harhan taistelu itsessä.
Tämän vastakkainasetteluasetelman harhan ymmärtäminen vaatii uskomusjärjestelmistä totaalista irtipäästöä ja kokonaisuuksien hallintaa.

Tähän väliin muutama määritelmä henkisistä termeistä:

Archonit = Sieluttomia voimia, joiden rakennelmaa on mm. kaikenlaiset hierarkiset yhteiskuntajärjestelmät. Archonit tarvitsevat sielun, jotta sen kautta voisivat luoda omia tavoitteitaan.

Tarrahenget = Energioiden imijöitä

Välitilaan jääneet = Sieluja, joiden maallinen elämä on päättynyt esimerkiksi äkillisesti, esimerkiksi onnettomuus, jolloin sielu jää välitilaan ja ne pyytävät apua päästäkseen eteenpäin valoa kohti. Nämä eivät yleensä aiheuta mitään vaaraa, mutta voivat häiritä elämää mm. koputtelemalla ikkunoihin herättääkseen huomiosi ja saadakseen apua. Kun sinun valosi kirkastuu, välitilaan jääneet sielut lähestyvät sinun valoasi. Auta heitä pääsemään valoon.

Mataliin energioihin voi viedä vaikka TV-ohjelma, joka ohjelmoi ja antaa siten väylän ei toivotuille sieluttomille voimille ohjelmoimaan haluamaansa suuntaan. Siksi on hyvä tunnustella, mikä tuo sinulle mielenrauhan, mikä tuntuu vievän alas ja mikä tuntuu kipeältä. Kaikki tuntemukset on tärkeitä ja oman prosessin etenemisen kannalta jopa tärkeämpää on tiedostaa, miksi jokin asia tekee pahaa oloa ja kipua. Juurisyiden tutkiminen on sinun itsesi vastuulla. Toki syvässä ohjelmoinnissa oleva ei välttämättä aina tiedosta olevansa archonien ohjelmoinnissa ja luovat sieluttomien voimien elämää omalla sielullaan.

Mistä sitten tunnistaa, jos joku on archonien ohjauksessa?

– Ohjelmoituna on menettänyt yhteyden oman sielunsa valoon.
– Silmien muljahtaminen ”hedelmäpeli” efekti silmiin katsoessa, jolloin hetkellisesti silmät ovat valkoisina.
– Silmiin katsominen on yleensä kohteelle kiusallista.
– Valoisassa seurassa kiemurtelu ja viihtymättömyys.
– He tarvitsevat emoaluksen, siksi nämä sieluttomat negatiiviset archonvoimat hyökkäävät aina kun se on heille mahdollista, eikä hyökkäyksiltä säästy kukaan.

Oma kehotuntemus on suojauksessa tärkeää. Esimerkiksi silloin kun väsymys iskee yllättäen, kehosi saattaa kertoa, että saamasi tieto on epätotta. Kivut ja säryt kertovat meille, että ajatuksissamme on jotain korjattavaa.

Nämä voivat olla merkkejä siitä, jolloin suojaus on pettänyt?

– Jatkuva väsymys
– Riitaisa olo
– Ärtyneisyys
– Painajaisunet
– Vetämätön olo
– Jatkuvat negatiiviset ajatukset
– Negatiivinen käyttäytyminen
– Haluttomuus
– Selittämättömiä kipuja
– Oman elämän arvoristiriita vie tunteeseen, että sisimmässä riehuu helvetti, on tavallaan ulkoisesti kaikki okei, mutta silti olo on tyhjä ja samaan aikaan rikkinäinen

Mikäli sielussa on jokin haava, pääsee sitä kautta tila täyttymään jollain, mitä sillä hetkellä on tarjolla. Puhutaan siitä, että luonnossakin tyhjä tila pyrkii aina täyttymään jollain.

ELÄMÄNVOIMA
Silloin kun ihminen on täydessä elämänvoimassaan, omassa valossaan, saadessaan elämänvoimansa puhtaista lähteistä, on se kovin suojaus jo itsessään haitallista negatiivista energiaa vastaan.
Taustalla on tietysti herkkä ja vahva energioitten erottelukyky ja pelottomuus elämää kohtaan.

Kun värähtelytaajuus on korkealla, on silloin vahvasti omassa voimassa, tällöin negatiiviset energiaimurit eivät silloin pääse imemään elämänvoimaa. Ongelmiahan ei olisi, mikäli pysyisimme siellä kauniissa korkeissa energioissa kaiken aikaa. Varsinkin omaan itseensä tutustumisen alkuvaiheessa voi tulla jopa ylilyöntejä, jotka vie alas, vaikka tahtotila on päästä puhtaaseen vilpittömään rakkauden tunteeseen, niin kaikki omat, kuin ylisukupolviset traumat iskee juuri siinä kohtaa päälle ikään kuin testaamaan, mitä tarinaa käsikirjoitat elämästäsi, miten sitä viet ohjaajana eteenpäin ja miten näyttelet oman osuutesi. Siksi traumanpurku on välttämätön päästäkseen oivalluksiin, ymmärrykseen, rakkauteen ja uuteen elämäsi tarinaan.

ILO = RAKKAUS = SUOJAUS
Ehjäksi sieluksi voimme kutsua ihmistä, joka tiedostaa tilanteensa, joka tuntee itsensä, haavansa ja prosessinsa, silti löytää ilon.

MITEN SUOJAUSTA ON HYVÄ LÄHTEÄ RAKENTAMAAN?

✨ Yhteytesi – oman valosi yhteys – alkulähteeseen on kaikista suurin vaikutteiltaan. Tiedosta, tunne alkulähde.
Mitä enemmän olet omassa voimassa, sitä vahvempi on oma suojauksesi. Tietoinen suojaus ja oma korkea energiavärähtelysi toimii ikään kuin suojakilpenä. Tunnistat nanosekunnissa matalavärähteisyyden ja ikään kuin aistisi tarkentuvat silloin.

✨ Visualisoi juuret jalkapohjista Äiti Maahan, josta saat puhdistusta, hyvää energiaa ja voimaa.

✨ Visualisoi, että pään kautta virtaa kaunista puhdasta valoa kehosi ympärille, jota sisään hengität joka soluun.
Valo puhdistaa, antaa hyvää energiaa ja voimistaa.

✨ Kehollinen maadoittuminen ensin. Parasta on ottaa fyysinen yhteys Äiti Maahan.
Esimerkiksi paljain jaloin ulos ja kosketus maahan.
Jos olet kerrostalossa ja talon ympärillä on vain asfalttia, visualisointia helpottaa alussa silloin konkreettiset asiat: Ota lampaantalja ja seiso sen päällä ja visualisoi maadoittuminen siinä. Ja mikäli sinulla ei ole ”must have” aitoa lampaantaljaa siinä juuri sillä hetkellä, laita villasukat jalkaasi ja tee sama homma. Maadoittuminen luo ikään kuin suojakuvun ympärillesi, jonka visualisointi vahvistaa suojaa.

✨ Vesi eri muodoissaan, mene avantoon, lumihankeen, järveen, mereen, jokeen, vesiputoukseen, sillä vesi on vahva puhdistaja ja maadoittaja.

✨ Sauna ja vastalla vihtominen.

✨ Auringon säteet puhdistaa, parantaa, lataa, energisoi. Jo hetki aurinkoa energisoi kehoasi ja energiakenttääsi.

✨ Luontoyhteyden luominen puihin, kukkiin, kasveihin, kiviin, työnnä kädet multaan.

✨ Kristallit

✨ Orgoniitit

✨ Riimut

✨ Kasvomaalaukset

✨ Ilo, hymy, nauraminen

✨ Salvia- tai Palo Santo puhdistus. Muista myös puhdistaa jalkapohjat. Tämä puhdistus on hyvä hoitajan itse tehdä itselleen hoidon jälkeen.

✨ Kun kaikki on energiaa, niin on tärkeää mitä energiaa laitamme sisäämme, ihan konkreettisesti.
Veden puhtaus on kaikista tärkein.
Juo mineraalipitoista lähdevettä, jos suinkin mahdollista. Tai hanki vähintään suodatin hanaasi. Tai suodatinkannu.

✨ Syö mahdollisuuksien mukaan lähiruokaa, sellaista, minkä alkuperän tiedät.
Ruoka lähitiloilta, niin lihat, kananmunat, jauhot, juurekset ym. ovat paljon ravintotiheämpää ruokaa, jolloin pienempi määrä jo ravitsee, eikä keho ole enää niin kovilla sulatusmäärienkään suhteen.

✨ Hyräily, laulaminen.

✨ Se seura, ympäristö, missä vietät aikaa, mitä musiikkia kuuntelet, mitä ohjelmia katselet ym. vaikuttavat auraasi myös.

✨ Tee itsellesi energiapallo, iso kupla jonka lataat rakkaudella ja valolla, kun menet esimerkiksi virastoihin, kauppaan, suurin ihmisjoukkoihin. Voit myös sivellä kehosi puhtaalla kauniilla valolla käsin.

✨ Rummutus (soittimet ylipäätään)✨ Luonnonrohdot. Ne parantavat, puhdistavat, vahvistavat sinua niin, että mitä tahansa tulee vastaan, voit kohdata sen rohkeasti.

✨ Kaikki, mikä saa sinut iloiseksi luo puhtaan valon ympärillesi.

✨ VALOPUHDISTUS1. Hengitä syvään, palleaan asti, pidätä hetki ja puhalla rauhallisesti ulos, kontrolloimatta ääntä.
2. Keskity kehoon.
3. Laskeudu sydämeen.
4. Pyydä valoa asiaan, mikä vie sinua alas/häiritsee energioitasi.
5. Anna valon laskeutua sinuun, täyttää sydämesi kauniilla puhtaalla lämpimällä valollaan.
6. Tunnet kuinka sydämesi laajenee sykäyksittäin jokaisella lyönnillään.
7. Valosi avaa sydämiä, inspiroi, innostaa ja iloitsee yhdessä muiden kanssa, jolloin jakamalla rakkautta sydäntietoisuutesi laajenee.

Kivet imevät itseensä paljon moskaa, joten ne on hyvä syväpuhdistaa ja ladata myös silloin tällöin:
– Laita esim. tarjottimelle merisuolaa ja pistä kivet suolapedille puhdistumaan, muista hävittää merisuola sitten pois kodistasi
– Vedellä/lumella voi pestä suurimman osan kivistä
– Kivet voi viedä aurinkoon puhdistumaan ja latautumaan
– Pakastaminen on tehokas mm. ruusukvartsille, joka on tehokkain kivi imemään itseensä moskaa (pakastimeen ei voi laittaa kiveä, joka sisältää vettä, esimerkiksi seleniitti)

Kodin, auton, työtilan, pihan ym. oman elinympäristön puhdistaminen on hyvä huomioida.

✨ Energiapallon ohjevideo löytyy RYHTI66/ Mariannen Instagramista, Tiktokista ja Facebookista✨

Energioiden ymmärtäminen kaikessa laajuudessaan helpottaa käytännön tasolla auran puhtaanapidossa.
Aurassasi voi olla aukkoja, haavoja myös muilla kuin fyysisellä keholla, esimerkiksi eetteri-, tunne- ja eri astraalikehoilla. Myös edellisistä elämistä voi olla jäänteitä, joiden vaikutukset voivat yltää jopa tähän elämään asti. Näihin katselmuksiin ja puhdistuksiin on hyvä konsultoida valotyöntekijää/shamaania/energiaputsaria, koska itse voi olla hankalaa havaita näitä ”energiasyöppöjä.” Voisi todeta tähän kohtaan sen, että kun Äiti Maan koko värähtelytaajuus on noussut nyt valtavalla rytinällä, niin myös meidän ihmisten tämän ja menneiden elämien käsittelemättömät asiat nousevat myös rytinällä ja kaikki niistä nousevista energioista ei ole pelkästään kaunista katseltavaa, kuultavaa ja koettavaa. Suosittelen ”pimeyden” rohkeaa kohtaamista, sillä kun sille ei anna pelkoenergiaa, se ei pysty elämään sinussa eikä viemään sinulta voimaa.

Energiaa välittyy ajatusten sekä eri aistien kautta: katseen-, kuulemisen- ja kosketuksen välityksellä, joten itsensä suojaaminen haitallisilta energioilta on kokonaisvaltainen asia, johon vaikuttaa ihan kaikki, kodin sijainnista kukkaruukkuun.

Pidetään hyvää huolta omasta energiakentästämme ja tehdään sinnekin suursiivous aina silloin tällöin tarpeen mukaan, mikäli olo tuntuu tunkkaiselta ja oma putsaus tuntuu riittämättömältä. Fyysisenä ihmisenä tarvitsemme energioiden putsausta niin fyysiseltä- kuin muiltakin kehoiltamme. Varsinkin niille, jotka toimivat energiahoitajina ym. tarvitsevat työhyvinvoinnin ylläpitäjänä myös itselleen putsausta, hoitoja ja latausta.

Putsauksen jälkeen olo on selkeämpi, kevyt, iloinen ihanan energinen ja huomaat silloin selkeämmin, missä energiakeskuksessa tai kerroksessa riittää itselläsi tutkittavaa ja haasteita.

TURVASSA HYVISSÄ ENERGIOISSA
Tämä on aiheena todella laaja, kokonaisvaltainen, fyysisyyden ja henkisyyden yhteensulautumista, jossa hengästyy jo siitä, että miten ihmeessä muistaa tehdä nämä kaikki, jotta välttyisi hyökkäyksiltä. Voit luoda juuri omanlaiset seremoniat, omanlaisin rekvisiitoin, joilla itse pääset hyviin energioihin.
Kaiken hengästymisen keskellä on hyvä muistaa, että jo pelkkä aikomus riittää, sillä Universumi/Alkulähde/Luoja/mitä tahansa nimeä haluat käyttää, antaa juuri sen missä on energia ja huomio. Muista kiitollisuus siitä, että saat vastaanottaa hyvää energiaa.

PUHDISTUS
Seremonioita ja hoitoja tehdessäni olen luonut rutiinit tilan ja itseni puhdistamiseen maadoittumalla, salvian, suitsukkeiden ja Palo Santo savulla, mutta muutoin menen melko rennolla fiiliksellä, pyrkien pysymään tietoisesti ilossa ja rakkaudessa, ilman vastakkainasettelua, puhuen kuitenkin sydämeni totuutta.

LOPPUSANAT
Lopuksi huomioitavaksi se tärkeistä tärkein koko tämän elämän suhteen:

Oma vastuu, omat valinnat, miten tämän elämänlahjan käytät.

Sen mitä annat – sen saat takaisin, moninkertaisena.

Kaikki menee siltikin juuri niin, kun sen kuuluukin mennä.

Elä täysillä, pelkäämättä. Katso rohkeasti, mitä ”önnimönniäiset” tuovat valoon matalista energioista. Oivalla niistä ja nauti opeista. Olet tullut tänne kokemaan ihmisenä olemisen ja tekemään asioita, joten elä himmaile turhia. Polta salviaa, jos se tuo sinulle hyvän fiiliksen. Kävele paljain jaloin, jos sinun on helpompi hengittää sen jälkeen. Katso elävää tulta tekemättä mitään, vaikka tunteja. Ja nauti leffasta ja namipussistakin joskus, jos se saa sulle hymyn kasvoille. Aikamoista aikaa saamme juuri nyt elää, otetaan siitä kaikki mahdollinen ilo irti.

Pysytään hyviksissä ❤️

Kiitos kun luit 🙏

Marianne, kaiken kyseenalaistuksen koutsi