Kesäkuu 2024: Upea naisten rummutus

Kesäkuu 2024: Upea naisten rummutusMieleeni on toistuvasti tullut naisten yhteisvoiman merkityksen nostaminen valoon. Reilu vuosi sitten ajatus naisten kokoontumisesta tuli silmieni eteen monta kertaa näkynä, jossa naiset kävelee pitkin Helsingin Esplanadin puistoa rummuttaen ja laulaen.

Nyt oli tullut oikea hetki toteuttaa tämä naiset yhteentuova rummutustapahtuma.

Ideana oli kerätä myös visuaalisesti näyttävä ryhmä, jotka ovat kauniisti shamanismin hengessä pukeutuneita, kukin omalla persoonallisella naisellisella tyylillään edustamassa naisten yhteisvoimaa, oma rumpu matkassa, valmiina antamaan ikiaikaisen alkuperäiskansojen tiedon rummun kautta maailmalle.

Tavoitteena oli tuoda naisten kaunista toistensa ikiaikaista sisaruutta, sillä nyt on tullut aika puhdistaa aikoinaan kristinuskon myötä naisiin isketty kateellisuus, katkeruus, toisen naisen alistaminen, mustamaalaus ja halveksunta.
Tuoda naiseus valoon kauniina yhdistävänä tekijänä. Löytää sisarellinen yhteys > Voima.

Kollektiiviputsaus on jo alkanut mm. itselleni on tullut selkeä viesti, että naisten täytyy löytää kaunis keskinäinen ystävyys, ilo ja toistensa tukeminen, sillä se puhdistaa ja parantaa kokemamme vääryydet.

Teemana oli naisten erilaisuuden ja kauneuden In&Out ylistys! Kaunis sisältä ja ulkoa!

Puheeni naisille:

Haluamme muistaa naisten pyhää luontoyhteyttä ja erityistä Pohjoista identiteettiä.
Me rummuttajashamaaninaiset tuovat mukanaan Helsinkiin kesäisen ja feminiinisen voiman!
Nostatamme iloisesti pohjoista naiseutta ja autamme naisia vapautumaan feminiinisessä yhteydessä ylisukupolvista traumoista.
Meidän upeiden naisten tulee ylistää toisiamme, meidän tulee tukea toisiamme, meidän tulee auttaa toisiamme, meidän tulee näyttää koko maailmalle, että kaunis ja puhdas feminiinivoima on maailman vahvinta voimaa, ainutlaatuista luomisvoimaa.
Muista, että Sinä Nainen olet vahva, mielettömän upea ja arvokas, valovoimainen ja luomisvoimainen, ihana ja kaunis nainen juuri sellaisena kuin olet.
Anna Sinun voimakkaan feminiinisyytesi nousta esille ja auta muitakin naisia loistamaan, sillä näin saamme aikaiseksi suuria muutoksia naisten väliseen ja koko maailmankin energiaan, jota näin yhdessä puhdistamme.
Ota vastaan Äiti Maan rakastava voima!– Marianne 15.6.2024

Kiitos upeasta päivästä kaikille ❤️

Syksyllä uudestaan!

Kaikki innostuneet ilmoittautukaa

+358 500 333 007 /Marianne

Tässä Sampsa Korhosen kirjoitus näkemästään ja kokemastaan 15.6.2024 rummutuspäivästä:

Kuvauskeikka 📽 vei tällä kertaa naisten rummutustapahtumaan Senaatintorille ja Espalle. Marianne Kiukkonen, Kaisa Lehtipuro, Anja Kadziolka ja muut shamanistiset naiset rummuttivat sydämestään iloa keskellä pääkaupungin kesäistä sykettä.

Kokeneen hypnoosin ammattilaisen silmin huomasin, että jälleen kerran rummutus luo yhteyden meditatiivisen tajunnanvirran ikiaikaisille kollektiivisille juurille, jossa mieli rauhoittuu ja lopulta hiljenee. Oli kunnia olla todistamassa näiden naisten rohkeutta ja upeasti kuvioitujen kumisevien rumpujen yhteisesti luotua ja kauniisti resonoivaa ääntä, sen energiaa ja vaikutusta. 🥁🎶

Tiloissani Rautatientorilla ystäväni Roy Rolamon vetämät upeat shamaani-illat itsetehtyine rumpuineen vaikuttavat. Osallistujien stressi, huolet ja jännitykset helpottavat ja olo tasapainottuu.

Kaisa Lehtipuro, Anja Kadziolka ja Marianne Kiukkonen ovat myös arvostettuja kouluttajia ja vastaanottotyöläisiä. Suosittelen 😊

Sampsa Korhonen
sampsakorhonen.fi