Kesäkuu 2022: Mitä on traumanpurku?

Kesäkuu 2022: Mitä on traumanpurku?

Traumasta puhuminen on tärkeää, mutta siihen traumatarinaan on hyvä olla jäämättä kiinni.
Kehomuistista trauma lähtee vain kehollisilla harjoituksilla.

Mikäli sinulla on periaatteessa kaikki hyvin, mutta jokin ”outo raskas tunne” kalvaa sisintä ja olet kykenemättä iloitsemaan elämästäsi kaikin tavoin, voi olla, että jokin käsittelemätön trauma on jäänyt kehoosi. Kehollinen purku on välttämätön eteenpäin pääsemiseen oman itsensä tuntemisessa. Purkamalla kehon muistista traumaa pois, vapautuu paljon hyvää energiaa käyttöösi.

Palautteita traumanpurun jälkeen:

”Siis kiitos sinulle, ikinä en oo sammunu näin syvään uneen, kuukahdin jo seiskan aikaan, kun tulin hoidosta kotiin! Olo on vieläkin tosi erilainen, hyvällä tavalla. Aamulla olin täynnä virtaa ja sain vihdoin siivottua koko vaatehuoneen. Tuntuu, että ikään kuin tulppa olisi poksahtanut pois vatsasta. Energiaa on kyllä niin paljon enemmän nyt. Ai niin ja pitkään vaivannut nilkkakipu on ruvennut parantumaan!”
– Nainen 32v.

”Moikka! Halusin vaa tulla kertomaan fiiliksiä mitä jäi hoidosta. Se päivä kun hoito oli, ni oli todella seesteinen ja mietteliäs. Oli hyvä olla siinä hetkessä.
Sitten joku prosessi alkoi, tuli kaikenlaisia fiiliksiä ja ajatuksia mitä hoito herätti. Tajusin, että nyt mulla on kaksi vaihtoehtoa, joko kääntää pää pois ja jatkaa entiseen malliin tai mennä noiden tunteiden läpi. Päätin, etten enää jatka vanhalla kaavalla, vaan kohtaan asiat, mitä eteen tulee.
Kaiken kaikkiaan positiivinen olo jäi hoidosta ja tuntuu, että mieluusti tulisin myös uudestaan, jotta saisin uutta voimaa käsitellä asioitani ja päästä mielenrauhaan.” – Mies, 40v.

”Kiitos, tänään mulla oli tanssiesitys mihin en olis osallistunut ilman sun Satujumppia ja traumahoitoa. Oon saanu varmuutta ja rohkeutta!
Ja olen siitä niin kiitollinen.”
– Nainen 28v.

”Olen ollut hyvin masentunut lähes koko elämäni ajan. Nuoruuttani varjosti koulukiusaaminen, erilaisuuteni, yksinäisyys, toivottomuus, eristäytyminen ja mitättömyyden tunne.
Nyt oloni on mykistynyt ja jopa onnellinen. Olen saanut elämääni sellaista iloa, mitä en voinut unelmissakaan toivoa. Löysin itsestäni vihdoin hyviä asioita ja pystyn jo ihan vähän rakastamaan myös itseäni, kiitos elämänilosta.” – Nainen 51v.

RYHTI66 metodi on edetä pienin askelin niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla. Vaikutus harjoituksissa on välitön ja tunnet olosi elinvoimaiseksi heti harjoituksen jälkeen.

Jotta sinäkin löytäisit oman elämänvoimasi, tule traumanpurkuun, autan sinua!
Varaa aika +358 500 333 007 Marianne