Joulukuu 2023: YULE ja hoitajien hoidot

Joulukuu 2023: YULE ja hoitajien hoidot

✨✨✨YULE ja hoitajien hoidot✨✨✨

Tämä blogi on suunnattu erityisesti holistisille hoitajille + vinkkejä hoidoista toki myös ihan kaikille.YULE = Yule tarkoittaa pyörää ja viittaa vuodenaikojen kiertokulkuun.
Yule on aika, jolloin juhlitaan auringon paluuta, kun päivät alkavat taas pidentyä talvipäivänseisauksen jälkeen alkaen 22.12, kestäen aina viikinkien Yule-viettotyyliin tammikuun 13. asti. Juhlaan liittyy monia perinteitä, kuten tulien sytyttäminen, juhla-ateriat ja lahjojen vaihtaminen. Juhlikaamme perjantaina 22.12 siis YULE-hengessä tulien äärellä, herkkuja nautiskellen ja rummutellen esi-isillemme.

Lahjaksi hyvinvointia
Jouluna on ihanaa antaa lahjoja, hemmottelulahjoja.
Joululahjaksi on mahtavaa saada hoitolahja.
Varsinkin niiden, jotka tekevät hoitotyötä olisi tärkeää hoidattaa myös itseään.
Minulla oli itseasiassa tehty blogiteksti valmiiksi suolan merkityksestä, mutta se teksti saa nyt olla tammikuun blogiaihe, sillä tämä hoitajien hoitoaihe on niin ajankohtainen ja tärkeä, sillä elämme kovia aikoja, myös taloudellisesti.

Jotta hoitajana pysyt hoitajalle vaaditussa työkunnossa, on hoitajien tunnistettava oma sosiaalinen-, henkinen- kuin fyysinenkin terveydentilansa.

Kävin itse eilen hieronnassa, jossa käsiteltiin jalkapohjat, kämmenet, niskahartian seutu ja pää.
Tämä muistutti siitä, että kaikenlaisia hoitoja on tärkeää tehdä puhdistumisen ja latautumisen vuoksi. Koin täydellisen rentoutumisen Janitan ja Elsen käsittelyssä. Hoitohuoneen visuaalinen ilme, kivet ja suitsukkeen tuoksu täydensi kosketushoidon kokemusta.
Haastan kaikki hoitajat – energiahoitajista kuppareihin ja kampaajiin – antamaan itse itselleen hoidon lahjaksi, pitämään mikrovapaita, pienen pieniä lomahetkiä, jolloin saa olla itse hemmoteltavana. Mikrolomien vaikutus näkyy inspiraationa, luovuutena ja ilona.

✨Miksi hoitajan on tärkeää hoidattaa myös itseään?
Rentoutuminen lisää luovuutta.
Luovuus lisää ratkaisukykyä.
Ratkaisukyky lisää luottamusta itseen ja omaan tekemiseen.
Voi olla vielä parempi hoitaja muille, kun voi itse hyvin. Saa inspiraatiota ja kehitysideoita omaan tekemiseen. Työn – kädenjäljet tuo iloa ja onnellisuutta. Tuntee merkityksellisyyden.
Elämästä tulee arvokasta.

1. Tietoinen läsnäolo:
Harjoita tietoista läsnäoloa, mikä auttaa olemaan avoin ja vastaanottavainen ympärillä oleville energioille. Kuuntele asiakasta.

2. Positiiviset ajatukset:
Pyri ylläpitämään positiivista asennetta ja ajattelua, sillä se lisää ja auttaa vahvistamaan myönteistä energiaa ympärilläsi.

3. Henkinen- ja sosiaalinen terveys:
Säännöllinen meditaatio ja henkiset harjoitteet auttaa tarkistamaan valonlähteesi, puhdistamaan mielesi ja luomaan tilaa positiiviselle energialle. Retriitit ovat kuin työnohjausta ja upeita minilomia antamaan hetken irtioton. Yhteys muihin ja pyyteettömän rakkauden tunteminen lisää kykyjä hoitaa muita kokonaisvaltaisesti.

4. Energia-ym. vartalohoidot:
Käy säännöllisesti myös itse erilaisissa hoidoissa, jotta rentoudut, palaudut ja tasapainotat kehon omia energiajärjestelmiä. Itsensä hemmottelu on osana itsensä rakastamista, konkreettinen teko omaan hyvinvointiin. Esimerkiksi kuppaus, hieronta ja energiahoidot ovat välttämättömiä hoitajille työkunnon säilyttämiseksi.

5. Fyysinen hyvinvointi:
Huolehdi fyysisestä terveydestäsi puhtaan veden, terveellisen ruokavalion, liikunnan ja riittävän levon avulla. Kehomme puhdistuu liikkeen myötä. Uiminen virtaavassa vedessä puhdistaa ja palauttaa.

6. Ympäristötekijät:
Luo visuaalisesti kaunis, puhdas ja rauhallinen ympäristö hoidoille, mikä lisää hyvää energiaa.
Suitsukkeet, eteeriset öljyt, kivet, kukat, vesielementti, elävä tuli, värimaailma ym. luovat juuri omannäköistä, persoonallista, rentoa ja kaunista tunnelmaa. Loihdi omanlaisesi hemmottelutila, jossa itse viihdyt ja joka tuo sinusta parhaat puolesi esiin hoitajana.

Holistisia hoitoja tekeville lähetän paljon terveyttä, hyvää energiaa, iloa ja menestystä tärkeässä työssä.

Tukekaamme toisiamme ostamalla toisten hoitajien palveluita, käymällä koulutuksissa, jakamalla tietoa ja tuomalla rohkeasti myös esiin omaa osaamistamme ja hoitotuloksia.

Ihanaa YULE aikaa kaikille ihanille hoitajille 💜 ja myös ihanille asiakkaille 💜, jotka mahdollistatte elämäntehtävämme toteuttamisen.

Halauksin Marianne

PS. Suomessa on loistavia hoitajia paljon. Tässä heistä muutamia. Suosittelen mm. näitä hoitajia, jotka olen kokenut hyviksi – osta lahjaksi itselle ja ystävälle heidän hienoja tutustumistarjouksia:

🔥 Janitan ja Elsen ihanaa intialaista päähierontaa YULE tarjous 25 EUR 45min. Hoitola Espoossa.
Hoitolassa saatavilla myös kiviä, saippuoita, suitsukkeita, puhdistussettejä, tatskoja ym.
www.ruined.fi
Puhelin 050 522 5848

🔥 Ratanaulan verikuppaus, Helsinki
Koulutukset mm. Frantsilassa.
Puhelin 040 838 8963

🔥 Delgado Body – Siperian Sauna ja selluliittihieronta, koko vartalon huippukäsittelyt.
Töölöntullinkatu 8, Helsinki
Puhelin 040 774 7365

🔥 Sampo Lämsän katselmus 140 EUR Sisältää Sampon suljettuun ryhmään vuosijäsenyyden, jossa foorumi, ohjattuja meditaatioita, tehdään putsimatkoja ym.
www.thelightofthenorth.com

🔥 Mari Amirin vyöhyketerapiahoitoa
Puhelin 040 730 7012
20% alennus hoidoista vuoden 2023 loppuun
Vyöhyketerapiatalo Athene

🔥 Jenni Pusan taideterapiarentoutus 1:1
YULE tarjous 100 EUR, kesto noin 3 tuntia.
Puhelin 050 552 3921

🔥 Suvi Myöhänen Eläinkommunikaatio – valohoito
[email protected]
YULE tarjous 45 EUR, noin 30-60min.

🔥 Kristiina Benjamisson – Upean HELP homeopatiakirjan kirjoittaja, asiantuntija
https://homeopaattinenhoito.fi/ensiapu/#my-unique-id

🔥 Elisa Jussila – Access Bars – ROVANIEMI
YULE tarjous 45 EUR noin 1 tunti
Hoidon aikana käydään läpi pään alueella olevat 32 energiapistettä kevyesti koskettaen/painaen.
Hoito sopii ihan jokaiselle, myös raskaana oleville ja lapsille.
Hoidosta on saatu apua mm: mielen ja kehon rentoutumiseen, stressin vähenemiseen, ahdistus- ja masennusoireisiin, unettomuuteen ja unen laatuun, keskittymis- ja toimintakyvynparanemiseen, paniikkioireisiin ja oman kehon paranemisen elpymiseen.

🔥 Valkhean Jennalta mm. aurakuvauksia ja Juhalta ihania sielunrunoja.
https://www.valkhea.com/
Jenna 044 985 9639
Juha 044 920 9708
Valkhean Verantamyymälä on avoinna Espoossa myös, josta saa kiviä ja mm. käsintehtyjä koruja, kynttilöitä ym.

🔥 Anastasia Donina/Your Crystal Dealer
Hoitavia kiviä, koruja, kursseja ym. Käytän mm. traumanpuruissa Anastasialta hankkimiani kauniita voimakkaita kiviä.
https://www.ylosnousemuskoulu.fi/yourcrystaldealer

✨✨✨Ja tietysti suosittelen vielä lämpimästi vetämiäni retriittejä, traumanpurkuja sekä WIIKINKI WOIMAKORTTEJA. Seuraava 24h RETRIITTI on Rovaniemellä erämökissä 24.2.2024.
Teemana tällä retriitillä on oma keho.
Olet lämpimästi tervetullut ihanalle, ikimuistoiselle retriitille keskelle luontoa, virtaavan veden äärelle. Sauna, avanto, takkatuli ja laavu toivottavat sinut myös tervetulleeksi erämökillä.

🔥 RYHTI66 Retriitit, traumanpurut – Holistiset hoidot ym.
Retriittipuhelin 0500 333 007 /Marianne

🔥 WIIKINKI WOIMAKORTIT & WOIMAKORUT
https://holvi.com/shop/RYHTI66/product/ae0aaf3be532894aca3892348eafc7b7/

Nauttikaa ihanasta YULE ajasta – rentoutuen, leväten ja tekemällä juuri niitä asioita, jotka saa hyvälle mielelle. Intoa täynnä kohti uutta!

Tuplahalauksin Marianne 💜