Huhtikuu 2023: Ambil

Huhtikuu 2023: Ambil

Innostukseni luonnonrohtoja kohtaan kasvaa yrtti yrtiltä ja näistä omista kokemuksista haluan jakaa teille fiiliksiä ja tietoa, jotta mahdollisimman moni löytäisi nämä upeat luonnonrohdot helpottamaan henkistä ja fyysistä oloa.

Luonnonrohto Ambil valmistetaan Mapachosta, josta käytetään lehdet ja varret, jotka keitetään padassa yhdessä puhtaan merisuolan kanssa tervamaiseksi tahnaksi. Mapachoa käytetään lääkekasvina shamanistisissa seremonioissa.

Tämän luonnonmukaisen rohdon vaikutukset ovat:

🔥 Yhteys Äiti Maahan – saa voimakkaan maadoituksen.
🔥 Avaa kurkkuchakran tehokkaasti, jolloin sydämen totuuden puhuminen ja itseilmaisu helpottuu.
🔥 Voimakas sylkieritys hoitaa stressaantunutta vatsaa.
🔥 Sisäisen voiman lisääntyminen.
🔥 Tuo selkeyttä.

Käyttö:

🔥 Ambil tahnaa laitetaan kielen alle tai hierotaan ikeniin pienen pieni määrä. Tikun kärjellinen.
🔥 Suuhun alkaa muodostua sylkeä, mitä niellään sitä mukaan, kun tuntuu hyvältä. Ambil puhdistaa voimakkaasti ja tunnet yhteyden maahan.
🔥 Ambilin vaikutus kestää noin 10-15 min., riippuen tuleeko puhdistusreaktioita.

Oma Ambil kokemukseni oli vahva. Maku ei ollut mikään karamelli, mutta ei sen tarvitse ollakaan. Rohto on rohto, eikä siihen kaivata millään muotoa mitään keinomakeaa miellyttämään.
Keskityin syljen keräämiseen ja koin hyväksi koota isomman nieltävän satsin, sillä sylki suussa lievitti myös kipakkaa makua. Sylki on tärkein osa ruoansulatusta ja nykyaikana monilla ei sylkieritys ehdi edes alkaa, kun syödään ja juodaan jatkuvasti. Vatsavaivat helpottuisivat monilla jo niin, että vähentäisi välipaloja ja antaisi syljen muodostua luonnollisesti, jotta ruoka sulaisi ja vatsa toimisi hyvin.

Syljen keräämisen ja nielemisen jälkeen tuli oksennus. Energeettisesti tunsin, kuinka kurkku aukesi. Olo oli koko ajan hyvä ja oksun jälkeen vielä parempi. Oloa paransi vielä ihana yrttivesisuihke, jota sisäänhengitin suuhun ja nenään. Yrttiveden tuoksu oli ihana ja se kruunasi kokemuksen.

Heti ensimmäisen Ambil kokemuksen jälkeen totesin, että tämä on ehdoton juttu retriitillä.

Toukokuun 2023 päiväretriitillä Ambil kuuluu päivän ohjelmaan ja olen innoissani siitä, sillä tiedän tämän rohdon auttavan monia pääsemään sydämen totuuteen.

Kiitos Äiti Maa, että saamme nauttia luonnon parantavia yrttejä eheytyäksemme niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kiitollinen Ambil luonnonrohdosta 🙏Tervetuloa RYHTI66 RETRIITEILLE ja SEREMONIOIHIN kokemaan luonnonrohtojen voiman. Seuraa nettisivujemme ajankohtaista palstaa ja ilmoittaudu mukaan retriiteille.
Ihanaa kevättä kaikille!

Nähdään retriiteillä ❤️ Marianne

PS. Nyt alkaa olla paras hetki kerätä voikukkia, nokkosia, vuohenputkea, siankärsämöä, apilaa, koivunlehtiä, kuusenkerkkiä ym. upeita suomalaisia luonnonrohtoja.