Helmikuu 2023: Sielunkipinät✨

Helmikuu 2023: Sielunkipinät✨

Viime syksynä sain vahvan viestin pyytää meditaatioissa sielunkipinöitä takaisin.
Olenkin ohjannut sielunkipinä meditaatioita usein Sound Healing-ääniparannushoidoissa, Satujumpassa ja Rapéh Seremonioissa. Olen saanut todistaa mitä hienoimpia kipinöiden paluiden tarinoita, kun osallistujat ovat eläneet menneiden elämien tapahtumia.

MITÄ NÄMÄ SIELUNKIPINÄT OIKEIN OVAT?
Sielunkipinät voivat olla tietoa, taitoa, kykyjä, viestejä, ohjausta, rohkeutta tulla näkyväksi ja kuulluksi sekä syvää rakkauden tunnetta itseään ja muita kohtaan.

Olemme kaikki menettäneet sielunkipinöitä elämämme varrella niin tässä kuin aikaisemmissakin elämissä erilaisten tapahtumien myötä.

Saamme kipinämme takaisin, kun olemme valmiita vastaanottamaan niitä. Antamisen ja vastaanottamisen tasapainoa harjoittelemme ihan joka päivä kukin tässä elämässämme.

Usein kipinät liittyvät elämäntehtäväämme, jolloin saamme tarpeellista ohjausta tiellemme omasta viisaudestamme. Ymmärrys siitä, että olemme luojia ja täynnä alkukantaista viisautta, uskomattomia kykyjä ja voimaa, tuo syvemmän yhteyden sisimpäämme.
Ymmärrys vaatii totaalisen polvilleen menon, usein myös ihan kirjaimellisesti. Sielunkipinöiden takaisinsaanti vaatii nöyryyttä ja kiitollisuutta.

OMA VASTUU
Syvät, kovat traumat estävät monesti kipinöiden paluun, sillä traumaa läpikäymätön ei koe ansaitsevansa kaikkia niitä upeita kykyjä tai taitoja. Siksi traumanpurku on tästäkin näkökulmasta välttämätön teko henkisellä tiellä, jotta pääsee korkeampiin värähtelytaajuuksiin.
Se on kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisella meillä on oma tahti asioiden läpikäymiselle, eikä kukaan toinen voi tehdä läpikäyntiä toisen puolesta.

KUINKA VAHVISTAA SIELUYHTEYTTÄ?
– Pysähdy hetkeksi kaiken hektisyyden keskellä.
– Kysy itseltäsi: Mitä minulle kuuluu?
– Meditoi joka päivä, vaikka vain 5 minuuttia, näin luot yhteyden sisimpääsi kuuntelemalla.
– Ole tietoisesti läsnä juuri tässä hetkessä.
– Anna sielusi tulla näkyväksi ja kuuluvaksi:
Puhu itsellesi ja muille sydämen totuutta.
– Parhaiten hoidat sieluasi ja kipinöitäsi hyväksymällä itsesi täysin ja rakastamalla itseäsi nyt ja aina.
– Tarvittaessa luonnonrohtojen, kuten esimerkiksi Rapèhin ja Sanangan avulla pystyy kääntymään syvästi sisimpään, saaden helpommin yhteyden itseen, jolloin voi pyytää, kysyä, kuunnella ja vahvistaa myös omaa intuitiota.
– Olemalla kiitollinen siitä mitä sinulla on tässä hetkessä.
– Rakastamalla itseäsi tänään enemmän kuin eilen.

Kun vahvistamme sieluyhteyttämme, saamme täyden potentiaalin käyttöömme luoden unelmien elämän ✨✨✨

Mukavaa hiihtolomakuukautta sinulle – Marianne ❤️