Heinäkuu 2023: Wiikinki Woimakortit

Heinäkuu 2023: Wiikinki Woimakortit

Vuonna 2013 lentokoneessa sain idean tehdä omat voimakortit. Siellä pilvien yläpuolella tähtien korkeuksissa olin täynnä intoa ja iloa. Haaveilin myös, kuinka opettelen takomaan oman rautavoimakorun korttien teeman mukaisesti. Koneen laskeutuessa maahan kirjaimellisesti laskin haaveeni vielä toteutumattomien haaveitteni koriin. Voiko onnistumistarinoita olla ilman vastoinkäymisiä?
Totean vain, että pohjamudat saavat irti tekijästään parhaan, aina. Nyt jälkeenpäin kiitän, että sain tehdä nämä kortit kunnon upottavan suonsilmäkkeeseen vajoamisen ja sieltä ylösnousemisen virrassa, sillä nyt niissä on sitä, mistä haaveilin, alkulähteen voimaa, mikä saa sinusta juuri saman elämänvoiman esiin.

2016 syntyi logo ja konkreettinen työ alkoi – Aloin tehdä haaveesta totta, joka muutti muotoaan moneen kertaan. Piirsin kortteja ja samalla pohdin toteutuvatko ne diginä, vlogina, kalenterina, kunnes 2022 ystäväni ehdotuksesta päädyin kertomaan tarinani kuvin, itse asettuen esiin, juuri sellaisena kun olen, soturina, haavoineni, arpineni ja täynnä tahtoa toteuttaa omaa elämäntehtävääni.

Näissä korteissa on koko historiani, kaikki opit, kaikki suonsilmäkkeet ja kaikki tunteet. Nämä kortit ovat sinulle, joka haluat löytää itsestäsi ja ympäriltäsi rakkauden parantavan voiman.
Minun rakastava, väkevä, vahva WOIMA on kanssasi, kun käyt läpi omia soitasi.
Tiedät, ettet ole yksin. Päivän kortti antakoon suuntaa, tukekoon sinua, herättäköön kysymyksiä ja oivalluksia.
Kun todella alat rakastaa itseäsi, kaikki alkaa elämässäsi sujumaan, sillä rakkaus on voimaa ja voima on rakkautta ja näiden lopputulos on elämänvoima- ja ilo.Kortit voi tilata Ryhti66-verkkokaupasta.

Woimaterveisin, Marianne